fredag 17. oktober 2014

Taxi hellas pris

Gratis avbestilling! Hellas er landet som kan tilby stort sett alt. Her finner du flotte ferieområder med hvite strender og turkisblått vann. Klimaet er perfekt, og landet er utrolig gjestfritt for alle reisende som har lyst til å utforske det. Det er alle forhold for rekreasjon, behandling og shopping.


Er det noen forskjeller?

Imidlertid er prisene på drosjer ikke billigere lenger. Det er mange drosjer i Rhodos, men det kan noen ganger ta lang tid før du kan få en gratis taxi. Drosjesjåførene stopper for håndsignaler, så arm ut og sving. Enda et spørsmål om pris på taxi.


Bussen til Ixia og Faliraki hvert 20. Det finnes også fem bybusser i Rhodos by. En taxi vil normalt sett koste deg i underkant av 3kroner, og turen kan ta rundt en time, avhengig av tidspunkt og trafikk.


Sørg for at taksameteret er påskrudd og viser tariff 1. Tariff skal kun brukes etter midnatt.

Her er verdens billigste ferieland. Pølser på termos på flyet - lag din egen flymat. Tar du med pølser på termos eller annen varmmat for å spise på flyet - eller nistepakke hjemmefra - i stedet for å bestille flymat om bord eller kjøpe med dyr baguette fra flyplassen, er det også mye å spare. Agoda eksklusive Tilbud i Hellas.


Opptil rabatt - bestill nå! Zakynthos er en liten, gresk øy i det joniske hav, og er en del av de joniske øyer som ligger i det vestlige Hellas. Peloponnes, som er ca. Bli med til Samos – Pytagoras øy, en av Egeerhavets skjønneste og frodigste øyer. Blir du lei av strandlivet, er det enkelt å ta seg rundt på Samos med lokalbuss.


Det lokale bussnettet fungerer bra, og taxi er forholdsvis rimelig. Husk å avtale pris med sjåføren før du setter deg inn i taxien. Du kan også leie sykkel eller mope for på den måten er det lettere å utforske steder i nærområdet. Det er lett å få tak i en taxi i de store byene på Kreta.


Hvis ikke så avtaler man en pris med sjåføren. Buss til Rhodos by og flyplssen går fra tidlig morgen til sent på kvelden og koster ca. Taxi fra Ixia til Rhodos by ca.


I Ixia finnes det også et minitog som kjører deg rundt i Ixia, ca. Her venter kritthvite hus langs smale smug, templer fra antikken og vidunderlige strender.

Våre hoteller i Lindos er av det mer luksuriøse slaget og byr på et meget komfortabelt opphold. Rhodos lufthavn er i hovedsak trafikkert av charterflyselskaper, som flyr på oppdrag av europeiske turoperatører. Hvor mye koster en taxi Thessaloniki.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg