mandag 27. oktober 2014

Epoxy gulv bad

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer. EpoxyMaling hjelper deg hele veien om du ønsker å legge epoxy på badegulv.


Underlaget er viktig. Når man legger epoxy skal gulvet være dødt, og det er derfor det blir primært lagt på betonggulv. Iallefall på bad hvor det gjerne blir vann på gulvet.

Blir det ikke glatt da? Og hva med våtromsnormen? Tilfredsstiller Epoxy kravene til det? Tenker på hvor småfishy det blir sett på bare det å dusje rett på flislagt gulv , selv om det er membran osv. Finner ikke mange som anbefaler det iallefall.


Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet. Systemene vi leverer er alle typer epoxy , polyuretan, akryl, beton-cire samt gulvstøp og avretting av gulv. STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet.


Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet , slik at det blir. Rosetter og blanke gulv. Han blander i farge etter kundens ønske, og gulvet legges ut flytende.


Birk registrerer at bedriften legger stadig flere epoksygulv for privatkunder, og i alle type rom. Norsk Epoxy sørger for et optimalt resultat for ditt gulvprosjekt.

Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting, forbehandling, installerer alle typer herdeplastgulv samt etterbehandling. Vi leverer gulvløsninger som tilfredsstiller krav til miljø, bruksområde og utseende.


Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt spekter av gulvsystemer, og vi kan derfor installere løsninger som møter alle typer utfordringer og behov. Et godt gulv er mye verdt. Velg EpoxyGrossisten der krav til slitestyrke og varighet er viktig. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke forskjellige miljøer og industrier med overlegne resultater. Det finnes mange typer epoxy , fra epoxy maling til epoxy belegg.


Dette gjelder både for oppussing og rehabilitering av eksisterende gulvflater og nystøpte gulvoverflater. Det som er viktig er at mann velger et gulv som passer til bruken. Velger mann rett type gulv så har du gulvet ditt lenge.


Har selv ett sandfylt epoxybelegg i garasjen og det er knall sterkt, det eneste som kan sette merker er sveising ol. Maler du et gulv med epoxymaling, får du ikke bare et flott, blankt gulv – du får også et slitesterkt gulv , som er enkelt å vaske og holde pent. Men er det ikke noe med at epoxy er farlig, tenker du kanskje? Svaret er: Nei, epoxy er ikke farlig, hvis.


Folk som jobber profesjonelt med epoxy skal følge en rekke regler. Epoxy er et herdeplastbelegg, som historisk sett har blitt benyttet i industrien for å oppnå slitesterke gulv. Epoxy gulv er derfor god egnet på lager, verksteder og produksjonslokaler, der det er mye slitasje. Epoxy gulv har i det senere også blitt populært i butikker, kontorlokaler, skoler og servicebedrifter. Waterproof vinylgulv fra Tarkett er et perfekt gulv for våtrom med høy kvalitet.


Gulvet finnes i ulike lekre design, hvor du kan skape ditt personlige uttrykk på badet. Det er et mykt og behagelig gulv å gå på. Dermed holder et 5L-spann til ca.


Husk å bestille tynner, ca. Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Malingen påføres med vanlig malerrull (helst med forlengerskaft). Bruk pensel langs kantene.


Malingen er motstandsdyktig mot olje, bensin og mange kjemikalier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg