mandag 13. oktober 2014

Kid juniordyne

Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se vårt brede utvalg og kjøp i dag!


Barnesengesett fra Kid i denne størrelsen er selvfølgelig tilpasset aldersgruppen med farger og motiver. Hos oss finner du dynen som passer akkurat ditt behov!

Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om dyner. Siden søvn har stor betydning for barnas utvikling og velvære, er det viktig at vi velger riktige barnedyner. Barna skal ha babydyner når de er helt små.


Små barn vokser raskt, og derfor blir babydynene fort for små. Da er det tid for å kjøpe juniordyne , slik at de ikke fryser på føttene og får nattesøvnen forstyrret.

Svanemerkede dyner og puter. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Et trygt valg for ditt barn! Stort utvalg enkeltdyner, dobbeldyner og vektdyner i alle prisklasser.


Opptil års garanti. Kid Dundyne kan bli innredet måte i samsvar med den faktiske smak ved eier. God dekorasjon vil føler en beboere for å være en lykkeligere person. Kjøkken dekorere kan oppnås alle medlemmer av familien de tilpasset for design av eksakt huset. Dun of Norway har kvalitetsdyner i fiber og dun, med både kanalsydd og rutesydd konstruksjon, som føyer seg godt rundt kroppen.


Høy kvalitet og gode egenskaper på dunet sikrer optimal sovekomfort og lang levetid. Talt alle Kid Dyner er godt for familien enhet fra spisestue med kjøkken er god. Nok er mange for øyeblikket har trodde at Kid Dyner kjøkken ikke viktig bygget istedenfor a Kid Dyner og for en familie rom.


I faktum, kjøkken er betydelig del av et Hus. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken. Dyner fra Høie er produsert i Norge og laget for å vare en hel evighet. Derfor har Høie-dyner alltid vært kjent for sine høye kvalitet og komfort. Denne artikkelen tar først og fremst for seg dundyner. VÆR NØYE: Hvilken dyne du velger kan ha mye å si for hvor godt du sover - så her gjelder det å finne riktig type til ditt behov.


Her hos Rabble samler vi alle Kid rabattkoder slik at du kan spare penger på ditt neste kjøp av puter, putetrekk, håndklær, baderomsartikler, duker, dyner og mye mer. Foruten rabattkoder til Kid , så kan du også finne aktive kampanjer, tilbu salg og andre rabatter her hos oss. På jakt etter dynetrekk til vogndyne, babydyne eller juniordyne , putetrekk til babypute eller vanlig pute - Vi har både standard størrelse men er den eneste (som vi kjenner) som også tilbyr en rekke uvanlige størrelser!


Vår leverandør Hefel har mottatt en rekke internasjonale utmerkelser for sine produkter. Septemberutgaven av Öko Test magasinet tok en nærmere titt på naturlige dyner fra alle kjente produsenter i Tyskland og Østerrike. Av naturlige dyner fikk HEFELs dyne utmerkelsen best i test - den høyeste utmerkelse. En juniordyne med fossflakes er for eksempel et rigtig godt bud på en dyne, som holder tør i løbet af natten, men som samtidig holder dit barn varmt og trygt.


Høie Optimal Sval dyne er en lett og myk dyne som former seg perfekt etter kroppen. Den er fylt med en spesiell Clima-Fill polyester kanalfiber som absorberer fuktighet opptil bedre enn naturfiberen viskose. Når kun det bedste er godt nok, kan du bestemt overveje, om denne dyne er noget for dig.


Med Nattergalen får du en luksusmodel, der passer godt til dig, der er på jagt efter en dyne af ypperste kvalitet. Vælg en babydyne eller juniordyne i økologiske, bæredygtige og allergivenlige materialer. Vælg mellem Kapok, Merino uld eller Majsfibre - alle 1 økologiske og naturligt materialer, der er super allergivenlige.


De er derfor alle tre et rigtig godt valg, når du skal vælge juniordyne eller babydyne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg