onsdag 8. oktober 2014

Hårfrisyrer

Slik finner du frisyren som kler ditt ansikt! Halvlangt hår klippet i ulike lengder gir en tøff frisyre som kan varieres i det uendelige. Frisyren passer godt for nordiske kvinner som gjerne vil kombinere lengde, volum og lettstelthet med en hårtype som lett brekker når det blir for langt. Hvis du er lei av den samme, gamle skillen eller rufsete hestehalen, kan det være en idé å fornye sveisen.


I flersideguiden nederst i saken får du tips til hårfrisyrer som kler din ansiktsform, og hvilke frisyrer du bør unngå.

Ta sjansen på korte hårfrisyrer som gjør deg yngre. Det kommer en tid da langt hår ikke passer så godt for deg lenger. Alt avhenger selvsagt av hvilken type ansikt man har. Tiden har en tendens til å forlenge ansiktet. I mange tilfeller får man litt dobbelthake eller et rundere ansikt.


Frisyrer for tynt hår: Tynt hår kan være, akkurat som alle andre hår, vanskelig å style. Når du ikke er frisør, er det ikke så lett å vite hvilke frisyrer som er finest til din type hår.

Hårfrisyrer : De fineste frisyrene for menn nå 10. Trikset som avgjør om du kler kort hår Retinol - mirakelkremen som gir rynkefri hud Finn frisyren som kler din. Inspirasjon til kort hår - se tips og frisyrer Hva med en pixie-frisyre, eller bob?


Frisyrer - Frisyrebilder Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige? Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet. För visst är en frisyr någonting mer än bara styling och se snygg ut.


Det representerar också ett personligt val som står för en själv och vad man gillar. For de som vil lese mer om permanent, kan vi anbefale denne artikkelen. Studio Classic på Jar i Bærum tilbyr gratis konsultasjon.


Tre frisyrer for tynt hår. Har du tynt hår, bør du prøve en av disse frisyrene. Følger du frisørens stylingtips, får du fylde og volum i en fei.


Frisyre, betegnelse for alle former av hårfasonger og form på skjegg. Frisyren har gjennom tidene vært brukt både som pryd og som rangstegn. Om sommeren liker kanskje mange å stusse de lange tjafsene, mens vinteren er tiden for å la lokkene gro.

Et sted midt i mellom, på den mer tryggere siden, ligger halvlagt hår. Da ideen om hårfrisyrer perfekt avslører essensen av navnet cap, ser det slik ut: tipsene rundt hele omkretsen passe inn, danner en bolle-lignende cap. Men ikke alle foretrekker å banke, slik at de kan gjøre et alternativ uten. I dette tilfellet er hår midtskill stablet i siden eller i midten, også, med sitt bøyd innover.


De fleste kan kle korte hårfrisyrer , da disse kan klippes på mange forskjellige måter. Spesielt et ovalt ansikt kler det meste, forklarer hårstylist ved Adam og Eva Grensen, Eva Lill Kristengård. Senior Art Director ved Adam og Eva, Lars Eriksen Eitran, mener det er nettopp valgalternativene som gjør looken så anvendelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg