onsdag 15. oktober 2014

Dyreparken

Gratis avbestilling! Overnattingspakke i vinterferien. Hi The main taxi stand and busterminal is about minuts from, cruise port, so that should be a breeze. A taxi would probably cost around 2NOK. Den levende parken i Kristiansand med dyr, underholdning, aktiviteter, badeland og overnatting.


Angi datoer for å komme i gang.

I Sørlandshallen er det baner og der regner vi med å få plass til alle kampene for klassene 9-år. Dyreparken og Badelandet. Enkelte kamper kan avvikles på kunstgress utendørs.


Vi oppfordrer lagene til å kjøpe hotellpakke. Da bor du i gåavstand til. Explore Nordic wilderness and animals like wolf, lynx and moose among many other activities.


Se noen av høydepunktene fra vår unike og rikholdige verden av opplevelser. Det er meget kort vei opp til parken.

Vet du hva som er verdens raskeste dyr? Den brunstige elgen Odin er ellers på krigsstien, og dyrepasser Alexander må redde en liten kalv. Hos oss får du aper, slanger, kameler, sebra og mange flere dyr som gjester. Enter dates to get started. Sjimpansen Julius og sjørøveren kaptein Sabeltann er også klare - i tillegg til 1ulike dyrearter, fra ulv og gaupe til løve og gepard!


Som gjest i Hakkebakkeskogen blir du fraktet gjennom skogen i et tribunetog, vendt mot skogen. Toget tar deg inn i skogen på en minutter lang opplevelsesreise til Klatremus, Reven og alle de andre karakterene i Thorbjoslash;rn Egners univers. I dag møter Anders selveste skogens konge! Bli med når Barne-TVs programledere lærer bort triks, forteller eventyr, synger sanger og mye, mye mer! Ta med barna på en spennende reise gjennom det nye Spøkelseshuset, eller se nyoppsetningen av tidenes mest populære Kaptein Sabeltann-forestilling.


Her er fire nye grunner til at du bør reise. Nå går Idol-båten, alle om bord! Idol: Katarina Flatland og Idol-gjengen er på plass for å finne vår neste store stjerne, denne gang med auditions fra Hurtigruten og Oslo.


Vi har flere dyrehager i Norge. Lyst på en tur i en dyrehage? Over et område på 6mål like øst for Kristiansand kan både store og små glede seg over 1forskjellige dyrearter, badelan overnatting og en rekke spisesteder.


Planlegg dagen din, velg hvilke aktiviteter du vil oppleve og merk som favoritter.

Kartet viser hvor de ulike attraksjoner befinner seg, slik at du. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler dyreparken. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Seerne får bli med til Kutoppen, Sørlandsbrygga til Badelandet og Kaptein Sabeltanns Verden på en helt ny måte.


Hundrevis av barn deltok med iver og kreativitet i tegnekonkurransen, og mange unge deltok også i triksekonkurransen sammen med spillere fra fotballklubben IK Start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg