torsdag 16. oktober 2014

Helsestasjon fredrikstad

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Fredrikstad av stolte skuter med majestetiske rigger og ungdommelig mannskap. Det blir konserter, aktiviteter og deilige matboder.


Ved behov for øyeblikkelig hjelp må fastlege eller legevakt kontaktes. Er dette ditt firma?

Kråkerøy helsestasjon fra , Viken. Hvis du mener at du ikke får nødvendig hjelp eller er misfornøyd med utførelsen av tjenesten, kan du sende en klage til kommunen eller direkte til tjenesteyteren. Forklar hva du er misfornøyd med og hvilke endringer du ønsker. Ingar Guttormsen er tilsatt som rådgiver i Kulturetaten.


Ungdom fra år kan ta direkte kontakt med helsestasjon for ungdom i Fredrikstad. Grunnbemanningen består av jordmor, helsesykepleier, lege og fysioterapeut. Vi er et gratis tilbud til alle familier med barn mellom 0-år.


Ann Karin (45) er den nye hotellsjefen i Fredrikstad.

Protest i USA mot lakseoppdrett med samme eier som Øra-fabrikken. Didrik (17) klar for rekordjakt i NM:. Hos oss kan du få råd og veiledning om blant. Etter postkassen ved helsestasjon for ungdom ble flyttet inn ved toalettet, har flere testet seg for klamydia. Da ble terskelen senket, og nå er det mange flere som lar seg teste for blant annet klamydia.


Fysioterapeutene er jevnlig til stede på helsestasjon for barn. Her har de ansvar for gjennomføring av mnd gruppe der det blant annet informeres om motorisk utvikling, gir tips til stimulering av barna og svarer på spørsmål som foreldrene har. Her kan du gjerne sende oss spørsmål eller kommentarer (dog ikke saksbehandling). Vel kjent er SENIORMESSEN som kommunen arrangerer hver høst i Kongstenhallen.


De har dessuten et årlig seminar for åringer. Telefontid hver dag mellom kl. Det er ingen timebestilling, og tjenestene er gratis. Den er bemannet med helsesøster og.


Du er velkommen til å ta opp spørsmål om egen fysisk og psykisk helse. Du kan få veiledning i samliv og prevensjon. Det er også mulig å komme innom bare for.


Helsesykepleier foreskriver prevensjon.

Hun kommuniserer også med fastlege og jordmor på helsestasjon ved behov. Ingvild Hallberg, gynekolog og spesialist i fødselshjelp ved behov for ytterligere oppfølging. Det kan for eksempel være din livsstil, kroppens utvikling, spiseproblemer, rusmidler, psykiske problemer, samliv og seksualitet eller prevensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg