fredag 24. oktober 2014

Hvordan skrive bacheloroppgave barnehagelærer

Er du barnehagelærerstudent og skal skrive bacheloroppgave ? Og så vet du ikke helt hvordan du skal gå fram og hvilket tema du skal velge? Da bør du lese denne boka. TEKST OG FOTO: Mathilde Aarvold Bakke Det er januar og mange av dere skal snart i gang med å skrive bacheloroppgave.


Folk er forskjellige.

Vi lærer ting på ulike måter, vi skriver i ulikt tempo og på ulike steder. Har du lyst til å skrive en god bacheloroppgave ? Her er ti tips til hvordan du kan gjøre oppgaven din best mulig! Jeg har kommet så vidt igang med bacheloroppgaven min som jeg skal skrive på nyåret.


BACHELOROPPGAVE La barn medvirke i sin egen hverdag Let children participate in their everyday life Irmelin Drage Kandidatnummer: Barnehagelærer Avdeling for lærerutdanning, kultur og idrett 07. En bacheloroppgave utgjør ofte bare studiepoeng, og mange studenter har derfor 1-fag til samme semester. Det kan gjøre det stressende å skrive og fullføre bacheloroppgaven, i tillegg til å måtte lese pensum, skrive oppgaver og øve til eksamen i de andre fagene du har.

Vekselvirkningen mellom disse to skal synliggjøres i bacheloroppgaven og forberede dem på yrkeslivet. Noen som vil dele hva dere skrev om? Eller har noe gode tips for hva jeg skal skrive om? Føler det er så utrolig mye jeg ønsker å fordype meg i. Så derfor er det vanskelig å velge ut et tema.


Jeg er opptatt av barn som faller utenfor. Risikoutsatte barn. Anonymous poster hash.


Alt for stort mitt tips er å begynne å skrive allerede nå tanker rundt fattigdom og barnehage, og se hva du finner interessant. Da kan du snevre inn litt etter litt Bare som sammenligning, så var min problemstilling hvordan kan barnehagelæreren legge til rette for et stimulerende musikkmiljø for Den yngste barna. Hvordan skrive godt?


Og hvordan komme i gang? Dette er håndboken for deg som skal gå i gang med en bachelor- eller masteroppgave. Et viktig ledd i arbeidet med å øke kvaliteten i høyere utdanning er innføring av bacheloroppgaven. Bakgrunnen for at jeg har valgt å skrive om flerspråklighet med fokus på morsmål i min bacheloroppgave , er først og fremst fordi jeg har en stor interesse for språk.


Jeg har sett under arbeid i barnehagen hvordan flerspråklige barn lyser opp når de får vist sin kompetanse som flerspråklig.

Forarbeid og skriveprosessen. Disposisjon og problemstilling. Litteratursøk og kildekritikk. Argumentasjon, drøfting og kritisk refleksjon. Språk og stil i akademiske oppgaver.


Kildehenvisning (APA etc.). Oppgaveskriving ved ditt studium. Følgende oppgavemaler er kun et. Vet heller ikke hvordan jeg helt kan vinkle det. Kom gjerne med innspill.


Bacheloroppgaven gir deg stor frihet til selv å velge hva du vil skrive om. Husk at en bacheloroppgave er ganske. Du må være et medlem for å kunne skrive en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg