tirsdag 21. oktober 2014

Gram til dl kalkulator

Det lønner seg å måle opp ingrediensene nøye, ihvertfall når man skal bake. Men av og til står man der uten kjøkkenvekt, enten fordi man er på hytta eller kanskje batteriet på vekta har tatt kvelden. Da er det godt å vite at man med litt enkel matematikk kan gjøre om oppskriften fra gram til spiseskje eller desiliter. Kilogram til Gram (kg til g) konvertering kalkulator for Vekt konverteringer med ekstra tabeller og formler. For å bruke kalkulatoren velger du ønsket enhet på første linje og skriver inn verdien i boksen ved sidenav.


Klikk deretter på konverteringsknappen og kalkulatoren viser automatisk det omregnede resultatet i de andre fem enhetene gram , kilo, tonn, pund og unse.

Brødskalaen regner ut hvor mange prosent hele korn, sammalt mel og kli det er i brødet. Fyll inn feltene ovenfor og finn ut hvor grov din oppskrift er. Emmer og enkorn regnes som spelt. Har du dl eller ss i oppskriften kan du klikke se mer for å komme til omregningstabell. Note that rounding errors may occur, so always check the.


Use this page to learn how to convert between grams and deciliters. Type in your own numbers in the form to convert the units! Quick conversion chart of gram to dL.


Det er ikke alltid man har en vekt tilgjengelig, og da er det ikke så enkelt å følge, for eksempel, en bakeoppskrift.

Hvor mye veier egentlig en desiliter mel og hvor mye veier et egg? Og hvor mye er en Cup? Visste du at det er forskjell på engelske og amerikanske Cups? Definition: Decilitre. Hvor mange gram veier egentlig en desiliter sukker og hvor mye er egentlig et egg, sånn cirka?


Her har jeg samlet en oversikt over noen måleenheter og annen informasjon som kan komme til nytte når du kokkelerer. Finn laveste nettpris her. Milligram til Gram (mg til g) konvertering kalkulator for Vekt konverteringer med ekstra tabeller og formler. Recipes WordPress Theme is designed and developed for recipe publishing. Take a good look aroun and learn the features of Recipes.


Online calculator to convert deciliters to liters ( dL to L) with formulas, examples, and tables. Our conversions provide a quick and easy way to convert between Volume units. I tilfelle du er administrator for nettsider og mener at våre nettsider kunne være nyttig for dine besøkende, ville vi sette pris på om du kunne legge inn en link til våre nettsider på dine nettsider. Mangler du en oversigt over gram til dl ? Er du havnet et sted uden vægt, og lokker kagetrangen? You can do the reverse unit conversion from deciliter to kilo.


Kalkulatoren kan gi en pekepinn om når man kan kjøre bil etter å ha drukket, men vi advarer sterkt mot å stole på den i dette spørsmålet. Kalkulatoren gir en pekepinn, en illustrasjon, og må ikke brukes til fatte konkrete beslutninger om hvor mye man kan drikke og når man kan kjøre bil.

DinSide tar absolutt intet ansvar for slik bruk. Hvis du lurer på hvor mange dl 1gram er, kommer det an på massetettheten til det du vil måle. Jeg har dessverre ødelagt kjøkkenvekten min og skal lage en kake der oppskriften oppgir hvor mange gram du trenger av hver ingrediens. Hvordan regner jeg om slik at jeg finner ut hvor mange desiliter grammene utgjør?


Jeg skal ha 6gram sukker, 5gram hvetemel og 3gram melis. Smør også, men der bruker jeg linjalen på pakken. Omregn fra dl til gram og gram til dl Sådan omregner du let og hurtigt.


Står du klar til at bage og målene kun er opgivet i dl , mens du blot har en køkkenvægt til rådighed? Eller står du i den modsatte situation – målene i opskriften er kun angivet i gram , men det eneste du har ved hånden er et decilitermål?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg