fredag 31. oktober 2014

Bli brun piller

Jeg har et spørsmål angående piller man kan ta for å bli brun i huden. Er disse lovlige i norge? Er betakaroten lovlig? Lyst til å bli brun ? ARTIKKELEN ER OVER ÅR GAMMEL.


Gikk på betakaroten i vinter, ble ganske brun når jeg tok sol i tillegg :p gikk på en kur melanotan i vår, ble sinnsykt brun men var en fin brunfarge og ingen bivirkninger #128578; er fremdeles brun og har ikke tadd sol siden jeg gikk på mela (tok sol 3-gang, og ikke lenge) Sliter ellers med å bli brun , har veldig lyst pigmenter i huden og.

Endelig har jeg fått lastet opp en ny video på kanalen min! Det finnes flere måter å bli brun på uten sol, og den første vi alle tenker på er selvfølgelig selvbruning. Disse selvbruner piller er med sine 1 naturlige ingredienser, fyldt med blandt andet gode antioxidanter, hvilket både beskytter og giver dig de vitaminer og mineraler som din krop har brug for, for at blive hurtig brun. Selvbruner piller kan også være et supplement til kroppens produktion af melanin. SPØRSMÅL hei, jeg er en jente på snart år og har litt spm om litt forskjellig :D 1. Hvordan bli brun - kjerringråd.


De fleste av oss vil bli brun , men hvordan skal man bli brun uten å bli solbrent. Sola kan være sterk, selv i Norge.

Derfor er det lurt å kunne tenke på hva som skal til for å bli brun uten at det blir for mye av det gode. Egentlig ikke jeg heller. Håper noen andre kommer med noen positive erfaringer!


Han tittar på mig som om jag var ett ufo. Nej, det finns inte tillstymmelse till antydan av ens den minsta lilla ljusbeige anstrykning, varken på kroppen eller i ansiktet. Det är nog bara att fejsa fakta, inte ens med piller blir jag brun. Nu slapp jag i alla fall käka upp gympadojorna.


Den sunneste måten å bli brun p. Forslag til hvordan jeg kan bli brun ? Jeg har prøvd solarium, brunkrem, piller for å bli brun , og vanlig soling på stranda. Kan man forresten bli brun av saltvann, og blir man gul av gulrot? Jeg vet litt om det å bli brun uten sol, men vil ikke se ut som et brunkremtryne. I Norge ble brun pelsbille første gang funnet på et studenthjem på Majorstuen i Oslo på 80-tallet.


Kari Rigsta fagsjef og biolog i ABS Skadedyrkontroll, forteller at de mottar svært mange henvendelser om brun pelsbille. Jeg er rett over 4 har reist mye i sydligere strøk, men eneste gangen jeg har vært brun var da jeg var noen og år, og hadde ganger i solarium. Men brun blir jeg ikke.


Legen mente jeg måtte mette huden en gang, så ville jeg lettere bli brun neste år osv.

Spraytanhuset er Norges fremste eksperter på spraytan og selvbruning og driver salong på Majorstuen i Oslo. Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler, og innebærer at en spraytanbehandler sprayer spraytanvæske på kroppen din ved bruk av en profesjonell spraytanmaskin. Du blir brun på kun minutter!


Båda typerna av melanotan triggar kroppens hudceller att producera melanin. Melanotan I anses mer kraftfull än melanotan II. Produktion av melaninet är den process som gör att vi blir bruna.


Dessutom ger de faktiska solstrålar som träffar huden större effekt för bränna. Man blir helt enkelt mer brun av solen med melanotan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg