søndag 2. november 2014

Thermoguard 6000

Dette øker isolasjonsevnen siden det ikke er gjennomgående sømmer som skaper kuldebroer. Fiberen har meget god spenst og gjenvinning med høy isolasjonsevne. Disse egenskapene gjør at mindre fyll trengs for å oppnå lik varme og at soveposen kan komprimeres under transport.


Smeltefiberen har et lavere smeltepunkt enn den vanlige fiberen og i produksjonen fungerer smeltefiberen som et lim som binder fibermatten sammen. Dette sikrer stabil og jevn høyde på fiber i hele posen, og gjør at vi kan bruke mindre sømmer i innerforet.

Vår bestselger og testvinner Alta har blitt redesignet med ny passform og nye materialer. Dette har resultert i at varme-til-vekt-ratioen er forbedret med. Ekstra langog vid sovepose tilpasset personer opptil 2cm. Bokskonstruksjon for best passform.


Austfjorden har en kombinasjon av fiber og dun. Dette er en vannavvisende og stabil fibertype. Sammenlign soveposer og se hvilke som er best i test.

Regulér temperaturen. Det er viktig å huske på at et godt liggeunderlag, en lue og ullundertøy også kan hjelpe deg på vei til behagelig sovetemperatur. Jeg har god erfaring med 3-sesongs poser, selv om de kan være litt varme på de varmeste dagene om sommeren. Kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet og det gir god isolasjon og lavere varmetap. Trollheimen er konstruert med bokskonstruksjon for optimal passform og isolasjonsevne.


Den største grunnen til at serien er blitt lettere, er den nye passformen. Trollheimen-serien har fått den effektive passformen fra Rago-serien, med tilpasset passform rundt skuldrene, i fotenden og ny komfortabel hette for å minimere. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst.


Posen gir deg mye varme for den lille vekta, og er derfor et godt valg for alle som skal gå langt og vil holde sekken lett. Lengdejusterbar sovepose for barn, med detaljer barna mestrer selv. Kongsfjorden er en svært avansert og kraftig pose som kombinerer to soveposer i en med henholdsvis en dunpose og en fiberpose som egner seg til de virkelig tøffe og kalde turene og ekspedisjonene. Fuktperler på hele ytterposen uten å trekke inn.


Innerstoff i myk mikrofiber (polyester). To brede nylonbånd langs YKK-glidelåsen gir problemfri funksjon uten fastkiling. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Helsport varenummer. Lett og kompakt 3-sesongers sovepose. Fonnfjell spring er lett sovepose som tar liten plass i sekken.


Ekstra isolasjon i rygg og fotende for økt komfort, og vannavvisende fyll. God passform, lite pakkvolum, og behagelige og slitesterke materialer gjør posen super å ha med på turer på. M selges for 4kr. Ubrukt, kun prøvd på. Western Mountaineering Versalite.


Outdoor er fornøyd med isolasjonsevnen med tanke på vekten, men OutdoorGearLab trekker den for dårlig isolasjon sammenlignet med tyngre konkurrenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg