onsdag 12. november 2014

Byporten gynekolog

Gratis avbestilling! Ingen bookinggebyrer. Garantert laveste pris. Reserver hotell online. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Byporten Legesenter tilbyr gynekologisk konsultasjon midt i Oslo sentrum.

Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger. Vi kan tilby allmennleger, psykologer, gynekologer, urolog og fysioterapeut. Hos oss er det kort ventetid og som oftest kan du få time samme dag du trenger det. Hos oss møter du et bredt fagmiljø innen legetjenester. På Byporten i Oslo har vi et legesenter med et bredt spekter av tjenester.


Spesialistene har bakgrunn fra flere av landets største sykehus, mens allmennlegene har bred erfaring fra allmennpraksis. Psykolog har lang erfaring i samtaleterapi fra klinisk praksis. Vi har i den senere tid fått til oss gynekolog , urolog og.


Anbefalte gynekologer.

Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Damia Al-Heeti finner du her. Majorstuaklinikken har gynekolog sentralt i Oslo.


Våre gynekoger har bred erfaring og kompetanse innen sitt felt. Samtlige er tidligere overleger ved sykehus i Norge. Når bør man oppsøke gynekolog ? Men det er en nødvendig del av det å være kvinne, og det er virkelig ikke så ille som du kanskje tror. Gynekologi er læren om sykdommer i de kvinnelige kjønnsorganer.


Det er en medisinsk spesialitet som befatter seg med sykdomstegn og sykdommer i eggstokkene, egglederne, livmoren, livmorhalsen, skjeden og rundt skjedeåpningen. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les. En gynekolog jeg følger med trygg med.


Hun har et behagligt vesen og gir et inntrykk av å ha høy faglig kompetanse. Lit ventetid før man kommer på sin avtalte time, hun jobber kun onsdager ved byporten. Du har i nå en basis-oppføring.


Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper. Når vår gynekolog har påvist en ufullstendig spontanabort eller en graviditet som har blitt avbrutt, uten at kroppen har startet en spontanabort, tilbyr Volvat medikamentell behandling, som utføres hjemme. For at denne behandlingen skal kunne gjennomføres, er størrelsen på fosteret avgjørende.

VENTETTID: Vi har for øyeblikket stor pågang, og ventetiden er fra 3-måneder dersom problemstillingen ikke er vurdert som akutt av lege. TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp. Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg