onsdag 19. november 2014

Nikita hull i ørene

Kjøp Nikita Turbekledning. Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde. Praktisk, Trygt, Raskt. Rabatt på Klær og Utstyr.

Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge. Vi har fornøydgaranti! Over av våre kunder vil anbefale oss. Hva koster en klipp, hårfarge, extensions? Blow Dry Skjeggtrim kr 19- VIPPER OG BRYN Pakke.


Farge og form av bryn kr. Hull i ørene til små barn og babyer.

For å ta hullene på en effektiv og skånsom måte setter vi av god tid når barn og babyer skal ta hull i ørene. Hullene tas med sterile og allergivennlige øredobber. Metodene som benyttes når vi tar hull i ørene er utviklet for å forhindre smitte og infeksjoner i forbindelse med prosedyren. Ha Ha akkurat det tenkte jeg på selv. Du kommer til å bli sååååå slaktet!


Men jeg lurere selv om hvor mye du betalte. Jeg har en åring som har lyst på hull i ørene , men jeg visste ikke hvor mann får gjort det eller hvor mye det eventuelt koster. Vel, jeg har bestemt meg for å ta hull i ørene - for første gang i mitt liv! Er friøser greit nok og kan noen anbefale en frisør i Bergen som er flink.


Velkommen til Nikita Sandvika. Seksårsgrense i Nikita -kjeden. Mammanett tok kontakt med frisørkjeden Nikita for å høre hvilke regler og prosedyrer de har når det gjelder hull i ørene hos barn.


Marita Jensen Grønlun som er Head of training and technique i kjeden, forteller at de har seks år som nedre aldersgrense i Nikita. Pyriseptvann skal av en eller annen grunn ikke brukes til å rense sår og hull i ører lenger, kun klorhexidin eller sånn salve de bruker de som har tatt piersing. Stadig flere ønsker hull i ørene på små barn.


Vermedal sier de opplever en stor økning i antall foreldre som ønsker å få satt hull i ørene på små barn.

I noen kulturer er det vanlig helt fra barnet er født og med den flerkulturelle befolkningen vi har er det stadig flere som ønsker å få satt hull i ørene på babyer. Vi utfører medisinsk hulltagning utviklet av Blomdahl i samråd med hudleger. Blomdahl passer for alle, selv deg som allerede har nikkelallergi. Du kan velge mellom øredobber laget av allergivennlig plast eller ren medisinsk titan når du skal ta hull i ørene.


Alle øredobbene fra Blomdahl er 1 allergivennlige. Medisinsk ørehulling Hos oss vil du finne den beste og mest skånsomme måten å ta hull i ørene på, enten man tar ett eller to hull. Ike ta hull i ørene hær. Va å tok på pia mi. Vi tilbyr kundene gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet.


Vi tar hull i ørene på babyer som er fra tre måneder og oppover, hvis øreflippen er stor nok. Det kan være utfordrende å få dem til å sitte rolig, men gråten går fort over, noe som tyder på at det ikke er veldig smertefullt å ta hull i ørene , sier hun. Synes det høres mindre skummelt ut å skyte den inn enn å stikke med nål.


I motstning til frisører og andre som bruker ørepistol, jobber piercere fulltid med å ta hull , og det er naturlig å gå til en ekspert når de små skal pyntes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg