torsdag 13. november 2014

Norske logoer med navn

På denne siden har vi samlet logoen til mer enn 1Norske selskaper med navn. Enten du er Quiz-deltaker på jakt etter Norske logoer , student eller en Gründer som ønsker inspirasjon for logo til din bedrift – finner du et stort utvalg Norske logoer på denne siden. Men selvfølgelig har vi også med logoer fra hele verden. Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig.


Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste.

Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Vi har samlet en del logoer til store norske firmaer, i tallet. I tillegg til norsk er åtte kommuner en del av forvaltningsområdet for samisk språk, hvor samisk er likestilt med norsk som administrasjonsspråk i kommunen.


Dette er en liste over populære navn. Porsanger kommune og Storfjord kommune har i tillegg kvensk som administrasjonsspråk, noe som gjør dem til de eneste trespråklige kommunene i Norge. Epostadresser til norske aviser.


Vi har epostadressen til alle norske aviser vi har listet på denne siden.

Adresselisten består av navn på avisen og epost. Du kan bestille listen her! Her finner du informasjon om Fortellerkunst og alle norske Julekalendere på nettet.


Av norske eksempler har Scandinavian Design Group utformet logoen til blant andre Hovelsrud Går Sorrisniva Igloo Hotell og sjømatprodusenten Norway Pelagic. Norsk Logo Quiz Svar Velkommen til Logo Quiz svar nettside. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! En god nyhet i mørketiden er at politikerne i Viken fylkeskommune vil be Stortinget om å oppløse regionen når et nytt flertall inntar plassene etter neste års valg.


Senterpartiet ber samferdselsministeren om å ta vare på veiskilt som nå fjernes, med navn og våpen til fylkene som er rammet. Nå kan du teste deg selv. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten.


Olavsmerket kan bare brukes av Den norske kirkes offisielle organer og stillinger under utøvelse av kirkelige tjenester. Ved enfarget trykk, eller ved trykk i negativ, skal Den norske kirk-es våpenskjold (Olavsmerket) gjengis som konturtegning. Kirkesamfunnets navn - Den norske kirke - skal som hovedre-gel stå sammen med våpenskjoldet. Dersom du ønsker å endre størrelsen på armene dine, må du trene.


Det er vanskelig å slanke eller kun trene armer, så resten av kroppen din vil også få glede.

Du er ikke alene om å frykte de myke grevinnearmene. Perfekt hvis du trenger svar til en quiz, eller ønsker inspirasjon til ny logo. Var denne teksten stort sett grei?


Trykk på Ja eller Nei og skriv ei tilbakemelding med ris, ros eller begge delar. Vi svarar ikkje på tilbakemeldingane, men les dei nøye. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. På nettsiden trykksak.


Den norske kirkes våpenskjold (Olavsmerket) med tekst som angir hvilket organ i Den norske kirke logoen skal identifisere. I RESSURSBANKEN finner du ressurser til menighetens arbeid for barn og unge. Ressursene er laget av menigheter, organisasjoner og andre samarbeidspartnere.


RESSURSBANKEN redigeres av Seksjon for barn, unge og trosopplæring i Kirkerådet, Den norske kirke. Bli med å dele ressurser! Oppfinnelser, logoer , navn eller form og utseende.


DNV-logo_ med navn. Velg riktig type enerett for ideen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg