onsdag 5. november 2014

Omelett med pepperoni

Prøv denne varianten i dag! Like godt til frokost og lunsj, som til middag. En ovnsbakt omelett smaker både godt til frokost som til lunsj eller når du ønsker et godt mellommåltid. Derfor tok jeg kontakt med et par venner og spurte om de hadde noen forslag på en god kveldsmat. Begge svarte omelett.


Da var valget enkelt. Jeg pisket sammen noen egg og tilsatte annet godt som var i kjøleskapet. Rask, lettvint og smakfull kveldsmat ble det. Takk for tips Caroline og Stine.


Dette så skikkelig digg ut! Men tror ikke stekrpanna mi ville like å inn i ovnen… Kanskje er lokk over vil gjøre samme nytten? I think I would prefer mixed Italian seasoning instead of just the plain basil (basil was fine, I just kinda wanted a more pizza-ish taste). Immediately layer pepperoni slices over the top and sprinkle with grated cheese.


Grind pepper over the top. Inneholder: E, M Kontakt Oss. Kommentarer til “God omelett ! Veldig fin oppskrift, skal bruke den neste gang. Jeg gjør også det samme som deg, bare at jeg bruker skinke istedenfor salami.


Pepperoni og chorizo er også rågodt! Ellers er jeg fullstendig enig. Denne er meget god. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Bruk en stekepanne med større diameter dersom du ønsker en omelett som er så lite fluffy som mulig. Sørg for at fettet du bruker i stekingen også treffer sidene av stekepanna, dette for å lette stekingen. Skal du lage omelett til flere, så burde du lage omeletten i flere omganger fremfor å lage én gigantisk. Hva med å lage en deilig omelett til lunsj sammen med både fetaost og spinat?


Uka har begynt å rase av gårde allerede, og etter gårsdagens intervalløkt startet denne uka akkurat som jeg ønsket. Brent loves pepperoni so I figured he'd enjoy this breakfast recipe - and he did! The pepperoni is salty so the recipe didn't really need any extra salt but I did add some black pepper. Det er sunt å kose seg.


Omelett med pepperoni

I instantly fell in love and would order one time and time again, then they took it off their menu. Tortilla er en spansk tradisjonell omelett laget av egg og poteter. I tillegg er det i løk, salt og pepper for å få mer smak.


Varier for eksempel med paprika, tomat, chorizo eller skinke. Passer kjempegodt på pizza, i omelett og pai, eller som tapas. Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på minutt?


Her er den fylt med spinat, parmesan og et lite dryss pinjekjerner. Ikke rør i den, da blir det ikke en omelett mer! Om det ikke blir så fint, snur du den bare rundt for servering! Omeletten serveres med godt brød.


Serveres med en god bolle, litt stekt sjampingjong og litt frisk og rå vårløk. Pisk egg sammen med spinat, persille og krydder. Ha løk og paprika over i eggeblandingen. Hell blandingen tilbake i pannen og stek på middels varme til stivnet.


Omelett med pepperoni

Server med litt frisk spinat, eller annen grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg