fredag 14. november 2014

Barnas hus alna

Barnas hus alna

Barnas Hus - Størst utvalg - Best pris. Vi har butikker i Norge, fra Kristiansand i sør – til Tromsø i nord. Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen.


Barnas hus alna

Vi forhandler kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i våre kjeder. Når jeg ringer og skal spørre om noe, nei da tar de ikke telefonen. Etter å ha ventet i en evighet så får man bare beskjed om å ringe igjen senere da alle ekspeditørene er opptatt. Opptatt med hva da? Skravle med hverandre?


Gjemme seg på lageret? Alva er en enkel og praktisk reiseseng fra Yngri. Sengen er enkel å montere, med noen enkel håndgrep.


Barnas hus alna

Reisesengen tar liten plass, da den sammenslått kan oppbevares i en praktisk transportveske. Størst på ull, vinterdresser, parkdresser, regntøy og yttertøy! For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Få gode tips og råd om de unike reisesystemene disse kan tilby. MAXBO åpner hverdager kl 07.


Irriterer med grønn over denne butikken. Frisøren Short Cut, Biltema, BilXtra og Clas Ohlson åpner hverdager kl 08. I tillegg har vi el-bilplasser tilgjengelig.


Barnas hus alna

Som medlem av kundeklubben får du: - rabatt på ett kjøp når du melder deg inn - 3dagers åpent kjøp - Gratis bleiebøtte dersom du er gravid - Medlemstilbud hver. Er du med i kundeklubben vår? TrondheimVis veibeskrivelse. Dersom du er på jakt etter barnevogn, bilstol, sprinkelseng el.


OsloVis veibeskrivelse. Ved siden av butikken vår ligger et eget lekeareal for barn. Den er liten i størrelse, har lang rekkevidde og lav. Alna Senter i Groruddalen er Norges største faghandelssenter, med en unik butikkmiks.


Vår helt nye outlet på Furuset Senter begynner å ta form! Alt skal være klart til åpning onsdag 4. Vår oppgave er å ta med folk ut på tur i nærområdet og i marka. Et lite tips til dere som ikke har skaffet vogn enda. Vi bestilte Simo vogn for mnd siden og vi har enda ikke fått den.


Så for oss blir det handllig på Baby shop. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. I allmenne høytider som påske, 17. Alle tilbudene er gratis.


Lengre ferieopphold kan søkes om på Blå Kors Ferier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg