mandag 10. november 2014

Oppskrift matrosdress baby

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Gratis frakt fra 6kr. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.

La våre oppskrifter inspirere deg! Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Ingen tvil om at man blir en stram kar og en staut matros i dette antrekket.


Perfekt til pynta anledninger. Pickles Merino Tweed er vakkert og robust og passer fint til å gi liv til et klassisk design som dette settet. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler?


Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.

Her hos Garnkos har vi strikkeoppskrifter for både baby , barn, dame og herre. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Smart garnet gir i sin helhet en større og litt tykkere dress en den jeg strikker av baby ull. Som dere ser har jeg strikket dressen med mønsterbord nederst på ben og armer samt lus hver omg opp til mønster rapporten starter øverst på dressen. Jeg har brukt oppgitte mål i oppskriften , selv med tynnere garn. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.


Strikk til nyfødt og baby. Matrosdress til baby. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Strikkelisa Noe som virkelig er et stort forbruk hos de aller fleste småbarn er LUER! Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Vi elsker gode basisplagg! Det klør i strikkefingrene etter å komme i gang.


I denne kolleksjonen finner du design i klassiske teknikker som ribb, patent, fletter, hullmønster og det fantastisk fine bjørnebærmønsteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg