tirsdag 11. november 2014

Hvordan skille pms fra graviditet

Og for begge forhold er det liknende symptomer. En kvinne bør være spesielt oppmerksom på hennes helsetilstan hvis hun antar at det var en oppfatning. Noen ganger forårsaker premenstruelt syndrom ( PMS ) symptomer som i sin natur ligner tegn på tidlig graviditet. Hvordan skiller du graviditet fra PMS ? På grunn av denne likheten kan det være vanskelig for kvinner å bestemme hva de har å gjøre med - graviditet eller PMS.


For ikke å forvirre premenstruelt syndrom med tegn på graviditet , bør du nøye behandle kroppen din. Mange kvinner opplever hodepine eller mage i underlivet før starten av PMS. Symptomene på PMS eller graviditet er svært liknende, og derfor kan det være vanskelig for noen kvinner å skille dem, spesielt når de aldri har vært gravid før. Sjekk ut et bord som skiller symptomene. Som det står for, symptomer, hvordan å skille fra graviditet , behandling Tilhengere av tradisjonell medisin har lenge prøvd å forstå hva som er PMS.


I lang tid var hele spekteret av symptomer et mysterium for healere. Symptomer på PMS og tegn på graviditet kan være identiske. PMS er fortsatt en medisinsk gåte, siden symptomene varierer fra kvinne til kvinne. Kvinner begynner å bygge progesteron i kroppen ved eggløsning, i påvente av svangerskapet, på omtrent samme tid som PMS oppstår (ca dager før mensen). PMS og graviditet ( første del ) har mange likhetstrekk.


PMS , helt kjent som premenstruelt syndrom, er om en uke ( i andre tilfeller, bare noen få dager ) før en kvinne faktiske menstruasjon. Malaise oppstår noen dager, og noen ganger uker før menstruasjon. Hvis svaret på dette spørsmålet er kjent, er det lett å skille PMS fra de første tegn på graviditet.


Så jeg føler meg som en nybegynner likevel! Aner ikke om noe kan tas til inntekt for graviditet eller ikke ) Men mange opplever jo heller ikke symptomer på graviditet før en del senere. Med siste merket jeg det dpo og da hadde jeg testa positivt. Enda sikrere enn tidlige graviditetstegn. Hvis du venter på å bli gravi har du lett for å tolke alle mulige endringer som tegn på graviditet.


Men virkningen av symptomene vanligvis varierer for hver kvinne. Det er i disse likhetene at mange kvinner blir forvirret om de bare opplever PMS eller om de allerede en forventningsfull mamma. Om lag av kvinner lider av PMS symptomer på et eller annet tidspunkt, og det er en naturlig del av menstruasjonssyklusen. Slik fastslår graviditet å utsette?


Vil graviditetstest vise før forsinkelsen i menstruasjonen? Hvilken test er det for graviditet før forsinkelse? Men dette skjer ikke allti og du kan fortsatt oppleve noen blødning selv mens du er gravid. Ja, jeg trodde jo at jeg var gravid når jeg ikke var det, hehe Den var oppblåst.


Surklete pust er vanlig hos nyfødte. Jeg har et lite barn som helt fra fødselen har pustet rart med surkling i halsen. Blødt strupelokk eller tracheomalaci betyr at veggen i luftrøret ikke er så stiv som vanlig. Er det mulig å behandle disse plagene selv?


Ja, ifølge to nye bøker om hormoner og kvinnehelse. Med enkle grep kan du både lindre og bli kvitt symptomer på hormonell ubalanse som PMS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg