mandag 24. november 2014

Samtykkeerklæring om bruk av identisk navn

Før du bestemmer deg for navn , bør du sjekke om det domenenavnet du ønsker deg, er ledig. Du bør også forvisse deg om at ikke andre har rettigheter til det navnet du velger. Finn ut om navnet er ledig. Vis måtehold ved bruk av fullt navn.


Det skal alltid samtykkes særskilt for hvert enkelt bilde eller film som skal benyttes til medier. Bestemmelsene om sanksjoner mot varemerkeinngrep i varemerkeloven kapittel bortsett fra § 6 gjelder tilsvarende ved bruk av foretaksnavn som er vernet etter §§ 3-og 3-i strid med annens rett.

For bruk av andre foretaksnavn enn dem som er vernet etter §§ 3-og 3-i strid med denne lov eller annens rett, gjelder §§ 5- 6-og 6-3. Aksjeselskap skal alltid ha bokstavene AS eller ordet aksjeselskap i navnet. Bruk Enhetsregisteret i Brønnøysund sin søkefunksjon for å sjekke selskapsnavn. Hvis Patentstyret avslår din varemerkesøknad med grunnlag i forvekslingsfare med annen aktørs merke, så vil man kunne avhjelpe dette med å få en samtykkeerklæring fra innehaver av det motholdte merke.


Skjemaet sendes inn som privatperson. Avgiver bør bli orientert om hvor denne informasjonen vil bli gitt, f. REK skal godkjenne bruk av bredt samtykke og kan sette vilkår for bruken. Navnesøk: Domenenavn, foretaksnavn og varemerke — i ett søk Er navnet ledig?

Her gir vi deg en oversikt over hva du må tenke på ved valg av navn. Database where you can search for patent patent applications trademarks trademark applications design registrations and design applications in Norway. Det er lurt å sjekke om navnet. Samtykke til å behandle opplysninger i NDLA.


Den generelle informasjonsplikten innebærer at prosjektleder plikter å informere avgivere om aktuell bruk. Datatilsynet og forelagt den forskningsetiske komité for Nord-Norge. Jeg er kjent med at jeg senere kan reservere meg mot bruk av opplysninger om meg. Jeg samtykker i: at melding om mine resultater sendes til min faste lege.


For å kunne sende deg relevant informasjon om arrangementet og evaluering av dette trenger vi samtykke fra deg. Er du allrede registrert i våre systemer vil vi kun lagre oppdatert informasjon om deg. Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke tilbake. Dette kan du gjøre her.


Denne samtykke- og personvernerklæringen gjelder for bruk av software løsningen til Smart Laundry. Vær bevisst i hvilke situasjoner det tas bilder eller film. Ta aldri bilder av nakne barn og vær varsom med å ta bilder av lettkledde barn. Database hvor du kan søke etter patenter patentsøknader patentregister varemerker varemerkeregister varemerkeregistreringer varemerkesøknader designregistreringer designregister og designsøknader i Norge. Kravet gjelder ikke i forhold til situasjonsbilder, hvor det er aktiviteten eller en situasjon, som er det egentlige formål med bildet.


Register for bivirkninger ved bruk av kosmetiske produkter.

Informasjon og samtykkeerklæring. Studier utført i Norge og andre europeiske land viser at bivirkninger av ulik alvorlighetsgrad forekommer relativt hyppig ved bruk av kosmetiske produkter. Mange av de som får bivirkninger oppsøker ikke helsepersonell.


MÅ HA SAMTYKKE: Ved bruk av bilder av de ansatte kreves det samtykke som skal kunne trekkes tilbake, sier Infotjenesters juridiske HR- og ledelsesrådgiver Hans Gjermund Gauslaa. Skal du som arbeidsgiver publisere bilder av ansatte offentlig, kreves det at de ansatte samtykker. Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.


Følgende opplysninger må du gi oss: Navn , e-post og spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg