onsdag 19. november 2014

Pimpet laks

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Eksperimenter med krydder og spennende smakskombinasjoner – laks tåler ganske mye ”juling”, både i mengde krydder og tid på grillen. Du kan altså tilsette mye smak uten at laksen mister identiteten, og resultatet blir utrolig saftig.


Skal vi ha laks er det fort gjort at vi går for den enkle varianten med. Så denne gangen pimpet jeg opp agurksalaten litt, med noen mer.

I min fritid kører jeg cross. Tobias livret Dampet laks. Den gang var likøren grønn curaçao en. Kokte opp pasta og grønnsaker, og delte opp laksen i terninger. La alt i en ildfast form.


God Gammeldags Fiskesuppe pimpet med blåskjell og laks. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.

Pensle grillristen med olivenolje og legg laksefileten med skinnsiden ned på den delen av grillen som ikke har direkte varme under. Jeg har selvsagt pimpet litt på suppen, og det er det fine med denne oppskriften – du kan gjøre den til din egen. Har du en yndet fiskekrydder som du elsker – bruk den. Liker du flere eller andre grønnsaker i fiskesuppen din – potet – fennikel – sellerirot – e. Kandelaberen har blitt pimpet opp! Enda en skatt fra bruktbutikken.


Insekt puter fra kremmerhuset. Den fineste brukt skatten ever. Mitt fineste morgen øyeblikk. Det er lov å glede seg til våren? En titt inn i skapet fra HomeCottage. Spiseplass utfordring. Laks og pasta i fløte. DIY Stoff (gull) blomst.


Mango og avokado blandes i en slags mangosalsa - perfekt til laksen. Grillet laks , hjertesalat og yoghurtsaus (porsjon) 2g laksefilet med skinn Fiskekrydder, eller salt og pepper Sitron hjertesalat, delt i to Smør og olje til steking. Nydelig laks og scampi panne til middag som er enkelt å lage og smaker utrolig godt.


Anbefales i en hektisk hverdag til et sunt og godt middags alternativ!

Man kan også bruke annen fisk en laks hvis det er ønskelig. Jeg brukte frosne laksestykker og det fungerte helt fint. Her i videoen viser jeg hvordan jeg laver mine kold røget svinemørbrad. Opskrift på salt blandingen: 3gram salt og gram brun farin. Til saltlagen bruger jeg 1gram af salt blandingen pr.


Del vår Chicken Fried Rice oppskrift. Denne oppskriften er en litt pimpet versjon av en klassisk finnbiff, og for. Trines matblogg , og der heter den kremet pasta med laks og asparges. Oppskrift og foto: Franciska. Svinewok med paprika, eple og vårløk TRINEs MATBLOGG.


Surmelkskake, eller krydderkake om du vil, var en klassiker på 80-tallet. Enkel å lage av ingredienser som man som regel hadde i hus. Pasta med laks – en ordentlig hverdagsmiddag som kan lages i en fei.


Laget på 20min, maks. Sjokoladeis uten iskremmaskin – pimpet med sjokoladebiter og nøtter for å lage verdens beste og enkleste is. Dessert frityr stekt banan. Jeg har pimpet grunnoppskriften med paprika, chorizo og vårløk, men den kan fint nytes i sin opprinnelige form også. Fredag var det tilbud både på blomkål, purre og fennikel og da laget jeg denne suppa.


En salig blanding av deilige grønnsaker som ble til en litt uvanlig blomkålsuppe enn hva jeg er vant til. Kremet og god på smak, og jeg pimpet det hele opp med å marinere blomkålbuketter og ovnsbakte de. Begynn med blomkålbukettene. Falafel er noe jeg oppsøker når jeg er i storbyer. Helst i en bydel som bærer preg av arabere, der andre arabere spiser.


Gjerne fra ett gatekjøkken der de legges glovarme i myke store pitabrød pimpet med ett utvalg tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg