fredag 7. november 2014

Pasienthotell rikshospitalet middag

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. På torget foran hovedinngangen er det forbudt å parkere, men kortest mulig stans for av- og påstigning er tillatt. Bussen fra Røa og Bekkestua til Oslo Lufthavn Gardermoen stopper rett utenfor hotellet.


Ullevål Stadion ligger en 20-minutters spasertur unna. Lunsjen er som regel gårsdagens middag til samme pris! En røkt laks ligger som et tilskudd.

Middagen er ganske ok, men prisen er ganske stiv. En kjøttrett og en fiskerett til middag , med dessert. Ville ALDRI valgt dette hotellet frivillig. Det finnes mange andre hotell i Oslo, som er nye og freshe til samme pris og billigere.


Alle måltider serveres i restauranten, som har en hyggelig og personlig atmosfære. Her kan du nyte en velsmakende meny i sosialt miljø. Restauranten har alle rettigheter.


Tilbyr pasienthotell til deg som er pasient eller pårørende ved våre behandlingssteder i Tromsø, Harstad og Narvik.

Hotellene er først og fremst et tilbud til deg som ikke er avhengig av 24-timers medisinsk tilsyn. Er du inne til behandling vil sykehusavdelingen avgjøre om du kan bo på hotellet under hele eller deler av sykehusoppholdet. Her vil du kunne få et rolig opphold med nærhet til marka og friluft, men samtidig ha kort vei til sentrum og nyte godt av de mengder av tilbud som finnes der. Hun kunne ikke gjøre noe for sykehuset hadde ansvar svare hun på nærmest alt jeg spurte om. Blant annet få fikset termostat.


Jeg måtte sette henne på plass før jeg fikk nytt rom. Jeg sa også at dette er et pasienthotell og da blitt møtt slik, er svært uheldig. De har ikke alltid krefter til å stå mot en mutt ansatt.


Regner med vi får middag på kvelden og frokost på morgenen, men får vi lunsj noe sted? Han avviser at han har. Kreft, kronisk myelogen leukemi (KML) kurstilbud til deg som har kronisk myelogen leukemi og dine pårørende. Rikshospitalet har en lang historie bak seg på ulike steder i Oslo. Norlandia drifter barnehager, pasienthotell , sykehjem, hjemmetjenester og medisinsk klinikk.


Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og bidrar til å skape et godt liv - hver dag. Det heter pasienthotell og det er for pårørende med syke barn som kommer langveisfra. Det skal være enkelt å velge sunt.

Vi tilbyr næringsrike retter med god variasjon. Middag og kveldsmat er til salgs i hotellets restaurant for deg som ikke har alle måltider inkludert, se restaurant for åpningstider. Det finnes også et enklere mattilbud til salgs i hotellets resepsjon hele døgnet.


Narvesen har kiosk vis a vis hotellets resepsjon. Tv på alle hotellrom og gratis Internett via WIFI er tilgjengelig. UNN tilbyr pasienthotell til deg som er pasient eller pårørende ved våre behandlingssteder i Tromsø, Harstad og Narvik. Se under Praktisk informasjon på de ulike stedene for mer informasjon.


Ullevål Hotel Dette området passer utmerket for deg som er interessert i kultur, havner og parker – Sjekk beliggenhet Kirkeveien 16 St. Sykehuset dekker oppholdet for mor, inklusive buffet måltider. Hun har dermed frokost, lunsj, middag og kveldsmat dekket, under forutsetning at maten hentes under restaurantens annonserte åpningstider.


Kveldsmåltidet serveres som en sandwich som må hentes ved inngangen til restauranten under middagen. Hotellets gjester har tilgang til styrkerom, kondisjonssal, gymsal, yogarom, spinningsal og basseng. Vi serverer frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag, tydelig merket med allergener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg