mandag 10. november 2014

Hjemmelaget liftgardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Hos oss finner du mange modeller og farger. Jeg har tidligere vist en hjemmelaget betonglysestake med plass til fire lys, men før. Endelig fikk jeg sydd liftgardiner til stuen, det tok bare 9mnd!


Vi mangler salongbor men dette fungerer greit inntil videre. Det ble malte klosser mellom vekselpanelet. Til slutt fikk rommet ny liftgardin , nytt hvitt skatoll og en liten sovesofa fylt.

Billig liftgardin som selger og selger. Den er delvis gjennomsiktig, hvit, og har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Leveres med veggfeste, snorstopper, stabiliseringsstang og vektstang.


Hjemmelaget liftgardin på kjøkkenet. Nå er den nye liftgardina hengt opp ute på verandaen. En helt enkel og ensfarget gardin. Det var en kjekk løsning hvor man skrur opp fester til å henge en skinne på, og gardina sitter festet til skinnen med borrelås. Støpeformen er laget av planker, som er.


Kjøkkenet pyntes med hjemmelaget liftgardin og julestjerne. Stuen får nye gardiner, adventstjerne og adventsstake. Vinduene og vinduspostene her.


Se så fint det ble med liftgardin i denne lekre stua! Sy på båndene med en søm på hver side og klipp de av inntil sømmemonnet, de skal fungere som en løpegang for spilene. Disse båndene har små hemper i midten , hyssingen kan da tres i akkurat der man vil. Det finnes også liftgardinbånd med små ringer på.


Hvit liftgardin som har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Det har blitt en og annen hjemmesydd liftgardin hos oss.

To i stua, og nå er jeg i gang med en tredje variant til barnerommet. Snorene er tredd i ringer på et ringbånd. I enden sitter det en liten knapp som kneppes inn i sporet på stanga. En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Denne knappen festet til sporet i stanga.


En mulighet er å kjøpe et ferdig skinnesett til liftgardin. Det selges på de fleste butikker hvor de har gardinstoff. Skinnesettene kommer i opptil 1i bredde og inneholder alt du trenger for å sy deg en liftgardin. Tilbake til listen. Oppskrifter til enhver anledning.


Stoff og tråd må du sørge for selv. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se vårt brede utvalg og kjøp i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg