fredag 28. november 2014

Polarhund navn

Norsk Polarhundklubb Org. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Navn : Polarhiet’s Come On Let’s play. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.


AnonymBruker skrev: Og hva sa du til henne? Godtok du at hun låste seg inn, eller ga du klar beskjed om at det ikke er lov, og at rotet ditt 1) ikke er rot og 2) ikke hennes sak? Nei, jeg svelget den kamelen og smilte bare.


Sa jeg skulle brette klærne snart,. Alaskan malamute er en stor og kraftfull sledehund med røtter som brukshund blant inuittstammen mahlemiutene i Alaska. Den har fått tilnavnet snøtoget fra nor fordi den er så sterkt og utholdende at den kunne brukes som trekkhund nærmest uansett vær og vind.


På min rase er det ofte gudenavn, også norrøne navn. Men Odin, Aks, Apollo (maaange), Aron, Balder. På tispene er det ikke så mange norrøne navn , men noen er det jo (også oppdrettere som har egne temaer for hvert kull, eller at kennel- navnet er opphavet til navn nr 2). Hvorfor ikke gi hunden din et morsomt og humoristisk navn ? På denne siden har vi samlet noen gode tips og forslag til det som er ute etter et morsomt hundenavn. Det kan være veldig gøy å gi hunden din et typiske menneskenavn, slik som Mads, Toril, Sverre, Solveig etc.


Linsen i øyet mister sin klarhet og blir blakket. PPM (persisterende pupillmembran) kan forekomme, dette er en medfødt øyelidelse. For drøye tretti år siden var mange alaskan malamutes i Skandinavia rammet av en lidelse som fikk navnet Alaskan malamute polynevropati (AMP).


Det er så mange utolig fine navn. Pappa hadde en samojed før , det var hannhund da den het Zakki. Jeg er nokså hundegal, driver med agility, og kjenner tusen hunder, og det er jo så mange flotte navn ! Personlig liker jeg best de navnene som har to stavelser, som er lette å bruke, og som lett kan gjøres om til en-stavelses- navn når man har bruk for å rope på hunden fort (som på agilitybanen). Ditt navn (ikke obligatorisk) Send det. Hvordan brukes ordet polarhund ? Ordet polarhund brukes vanligvis i midten av en setning og uttalt akkurat som det høres ut.


I dag viste gradestokken varmegrader. Da ble det en liten tur i stavassdalen. Når hvalpekøberne er indmeldt modtager de materiale fra DPHK. Her finner du en oversikt over navn på dyr.


Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse. Først tenkte jeg på et navn , noe relatert til jobben, som f. Deadline, men så kom jeg til å tenke på at Petter skal jo selvsagt ha bikkja til tur, kos, hygge,. Opprinnelse og alder.


Man har antatt at sibirsk husky nedstammer fra asiatiske spisshunder (blant annet laikaer og andre) og ulv i sin opprinnelige form. At rasen er nærmere beslektet med ulv enn mange andre hunderaser er også bekreftet flere ganger, gjennom moderne forskning med DNA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg