tirsdag 18. november 2014

Gave til kona jul

Finn morsomme, annerledes og innovative gaver på Coolstuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner.


Har du kjøpt en genial gave til kjæresten din?

Til jul får han en genser han trenger, siden han får så dyr bursdagsgave. Kjøpte gave til kona rett før stengetid julaften: – Dette er godt planlagt. En halv time før stengetid julaften sikret Øyvind Gulliksen (52) seg julegaver til kvinnen i sitt liv. Her er gavene du kjøper til kjæresten, kona eller søster.


Produsert av VG Partnerstudio. Det er ikke feil å få disse lekre Balmain-produktene i gave. Julen nærmer seg, det samme gjør frykten for hva man skal gi dama si til jul.

Et annet godt tips til gave er å gi en julesokk, hvor du har samlet mange forskjellige smågaver. Noen forslag til hva du kan gi kona til jul. Det er selvfølgelig mye god mat og drikke i jula, men det kommer ei tid etterpå også.


Skjenk henne et gourmetopphold på The Thief hotell på Tjuvholmen. Da kan et luksuscruise til sjarmerende København være en en flott og romantisk gave. Her får dere overnatte i en luksuriøs lugar med flott havutsikt, dobbeltseng, TV, samt eget bad og toalett. Men nå har du sjansen til å drive litt go gammaldags research. Husk at det er forskjell på å undersøke litt på forhån og å si direkte Jeg skal kjøpe en gave til deg.


Hva skal jeg kjøpe? Nå kjenner jeg jo ikke kona di. Menn som gjemmer den desperate gavejakten med en dårlig unnskyldning til snike seg ut før middag på julaften, eller for å være et par timer forsinket fra jobb på bursdagen hennes. Det skal gjerne være noe dere kan gjøre sammen for bonding og noe begge synes er gøy.


Hjem til jul – Vi er her for å feire jul med konas familie. Sørlandsjentene skal alltid hjem til jul , sier han. Dagen før har 52-åringen hatt med seg kona på en aldri så liten rekognoseringsutflukt på kjøpesenteret.


Det var da han plukket opp at hun ønsket seg klokke.

Se våre 2julegavetips til henne. Opplevelser er gaver som huskes. Kjøp på nett, levering direkte!


Gi bort en overnatting på norsk vingård i gave “Jeg fikk en overnatting på norsk vingård i gave fra mannen min som ellers foretar panikkjøp hos gullsmeden. Så dette var riktig kreativt og vågalt til ham å være! Muligens det har noe med at jeg gav ham rallykjøring på Rudskogen i gave året før,” forteller gavemottakeren, Randi. Det å få skjønnhetsprodukter og velværeprodukter til jul er en fin gave.


Sjekk utvalget av fine gavesett her. Myke pakker som ikke trenger størrelse er sengetøy. Vi hjelper deg å finne en perfekt julegave til han eller henne. Velg blant julegaver til kjæresten, venninnen og hele familien. Er redd kona mi skal finne det hele uromantisk, og tro at jeg er likegyldig til forholdet og henne, og det er litt syn siden denne fantasien i stor grad er så sterk hos meg nettopp på grunn av mine romantiske følelser for henne.


Håndleddstrener er tingen. Gavetips hjem og interiør En rund glassvase er en lekker gave , som blir ekstra fin med en blomsterbukett til vertskapet. Gave til en person som har alt?


Denne populære og delikate lysestaken passer for hjemmet med moderne stil. Gi dette deilige ullpleddet til frysepinnen. De mest romantiske gavene til henne. Selvsagt må du gi henne en romantisk gave til jul.


Det er ingenting du scorer så høyt på som å legge den gaven under treet som hun kan åpne foran alle og gi dem en bekreftelse på deres perfekte forhold. Man får aldri nok av tilbehør, og en fin gave er en accessory som gjør det lille ekstra. En ny lommebok er også alltid en hit. Eller et nytt slips til jul og nyttår? I tillegg til julegaver som passer perfekt til hver mottaker, har vi også ting som matcher en person interesser.


Gavene våre passer for eksempel til den som er livsnyter, globetrotter, teknikkner mesterkokk, dyreelsker og mye mer. Hvis du bare trenger inspirasjon til ting du kan ønske deg til jul , kan du finne også det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg