fredag 7. november 2014

Varmefolie strømforbruk

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har undersøkt energiforbruket i to like hus i Østfold.


Begge med TEK standard. Men hovedfordelen for kundene mener jeg er den behagelige varmen gulvet gir til rommet blant annet fordi den er så enkel og hurtig å regulere opp eller ned. Står sola på, eller har dere mange mennesker på besøk, er det bare å regulere ned temperaturen.


Det finnes en rekke ulike muligheter for varmekabler i gulvet. Det kan støpes, legges i plater eller det kan benyttes varmefolie. Felles for alle er at EL-PROFFEN anbefaler å benytte ”intelligente” termostater som gjør det mulig å senke temperaturen i varmekablene, om natta eller i dagtimene når familien er borte fra boligen. Varmer du opp boligen med varmepumpe, er det viktig å sørge for at dørene står åpne mellom rom du ønsker skal være varme.


Varmefolie laveste pris hos Elmaterialer. Midt i sprengkulden er det vel ikke så mange som har vinduene på gløtt, men noen liker å ha det skikkelig godt og kaldt på soverommet. Installasjon skjer direkte under parkett, laminat e. ALLE bredder leveres som metervare eller på hele ruller. Norelko varmefolie er pålitelig og helt vedlikeholdsfritt system. Ved å benytte varmefolie med W pr kvadratmeter, vil aldri gulvet bli mer.


Men om du ikke ser for deg å benytte annet enn strøm, så blir det jo bare å gå for billigste alternativ. Dette gir et optimalt og effektiv strømforbruk. Med elektrisk gulvvarme kan romtemperaturen senkes 1-grader sammenlignet med blant annet panelovner, fordi varmen kommer fra gulvet og stiger oppover i rommet. Løsningen kan benyttes under parkett, laminat eller tregulv i tørre rom. Du får behagelig romtemperatur og varme føtter.


ProSmart Plug and Play varmefolie er beregnet for å gi komfortvarme under parkett og laminat i tørre rom. Ferdig monterte elementer på Depron bygger bare 2–mm før parkett eller tregulv legges. Produktet egner seg like godt til nybygg som rehabilitering. Alle priser i NOK inklusive merverdiavgift og offentlige avgifter.


Flexwatt varmefolie produseres av miljøvennlige materialer. Vi mener det skal være trygt og enkelt å få varme og deilige gulv. Det er derfor vi har driftssikre og energieffektive produkter, jobber med et nettverk av autoriserte installasjonsfirmaer og tilbyr års garanti på våre gulvvarmesystemer. Varmekabler vil være et godt valg dersom du ønsker gulvvarme under flis, laminat, vinyl eller annet som vil kjennes kaldt når du går på det. MegaFlis fører mange forskjellige lengder og styrker av varmekabler.


Arkel Innlandet AS leverer og monterer varmekabler i alle rom, såvel som utendørs frostsikring og is- og snøsmelting. Det kan benyttes i alle typer oppholdsrom, kjøkken og kjeller. Folievarme kan også monteres i tak eller bjelkelag.


Fjerninfrarød varmefilm er den mest energieffektive strålevarmemetoden. Avhengig av filmtype, er gjennomsnittlig SPN3xx strømforbruk 60watt per kvadratmeter. Dessuten går bare varmefilmen på full strøm fem-seks timer per tjuefire timer. Som for alle andre varmesystemer er effektiviteten direkte proporsjonal med hvor godt rommet er isolert.


Huset varmes kun av varmefolie - og kabler i gulvene. De gamle radiatorene er borte. Langenberg trekker paralleller til elbilen for å begrunne hvorfor han mener dette gagner energiforbruket. Bruker du klimaanlegget til å varme eller kjøle luften i kupeen, reduseres rekkevidden drastisk.


Den delen av folien som klippes bort, kan ikke brukes. Denne kabelen er dyrere i innkjøp enn varmefolie og vanlig støpekabel, men til gjengjeld bør det ikke være noe problem å avtale med elektriker at du legger denne selv da det strengt tatt bare er å legge sporbelagte plater over hele gulvet for så å legge kabelen i sporene etterpå. Elektriker kan så ta tilkobling til strøm. Kjøleskapet, komfyren og oppvaskmaskinen er der fortsatt.


Tar vi også med det elektriske utstyret ellers i huset, blir listen lang. Foruten lys, radio og TV, kommer stereoanlegget, datamaskinen, vannsengen, skotørkehyllen, fotbadet, varmeteppet etc. Vi må heller ikke glemme hobbyutstyret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg