torsdag 27. november 2014

Kondemnert bil listepris

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.

Her finner du en oversikt som viser hvilken sum du skal føre inn som listepris som ny i skattemeldingen din. Nå vet jeg ikke listepris på bilen , men den der blir garantert kondemnert. Har sett mindre skader på nye biler som har gjort at bilen blir kondemnert. Bare airbag er alt fra tusen og oppover.


Prisen er ferdig prutet og bilen er i fullgod stan dvs i bedre stand enn ved privatsalg. Forhandlerne gjennomgår bilene de får inn og fikser opp feil og mangler. En kondemnert bil er altså en bil som er erklært ubrukelig av et forsikringsselskap.


Grensen for kondemnering varierer, men antall biler som totalskades etter ulykker har økt, ettersom moderne biler er bygget for å beskytte passasjerene best mulig og tåler mindre motstand ved for eksempel en kollisjon.

Det er ikke sikkert at du oppdager at bilen er rettet opp og bygget opp igjen etter kondemnering, heller. Han som gjorde jobben i egen hobbygarasje leverte bilen til auksjonsfirmaet nettopp for å slippe å måtte opplyse om at bilen har vært kondemnert , eller andre kompromitterende spørsmål. Velg biler med troverdige historier. Mye på grunn av folks forståelse av kondemnering som at bilen ikke skulle vært reparert, men at det i de fleste tilfeller er et økonomisk spørsmål.


Tilårskomne biler kan bli kondemnert pga kosmetiske skader, mens større skader på en nyere bil knapt registreres i bilens historikk. Bilen er førstegangsregistrert 15. Da bilen var eldre enn år per 1. I tillegg gir de som regel en viss garanti. Derfor er prisnivået noe høyere hos forhandler. Prisen gjelder rett og slett en bedre bil - i de fleste tilfeller.


Her kan man også se på hva biler av samme type ellers går for. Hva listepris her blir er for min del bare en spekulasjon. Få penger og kjøpe en lik bil som nå hadde vært år og som jeg ikke kjenner historikke til så godt var ikke ett alternativ. Dette la jeg frem også.


Riktig listepris er avgjørende for at skattepliktig fordel av fri bil skal bli beregnet riktig. Hva er listepris og hva er viktig å huske på før du legger listeprisen inn i lønnssystemet?

Listepris Bilens listepris som ny settes til hovedimportørens listepris for vedkommende bilmodell inkl. Forsikringsselskapet vurderer derfor å kondemnere bilen , og utbetale erstatning. Erstatningen vil da innfri lånet som jeg i dag har på bilen.


Så langt er alt vel, men det er her problemet starter. Den gangen jeg kjøpte bilen hadde jeg en langt bedre inntekt enn hva jeg har i dag (er på aap grunnet sykdom). Ved beregning av bilens alder gjelder tidspunkt for førstegangsregistrering.


For bruktimporterte biler gjelder førstegangsregistrering i utlandet. Den norske importørens listepris på tidspunktet bilen ble registrert første gang. Skriv inn registreringsnummer og sjekk informasjon om blant annet frist for EU-kontroll, kilometerstan utslippsinformasjon, motor, vekt og dekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg