mandag 10. november 2014

Kroppen etter medisinsk abort

Medikamentell ( medisinsk ) abort tilbys nå til alle kvinner som søker om abort før fullgått svangerskapsuke 1 regnet fra første dag i siste menstruasjon. Ved svangerskapsvarighet fra uke seks til uke ni kan kvinnene velge om de vil gjennomføre aborten hjemme, eller ved innleggelse. Depresjon og sorg etter abort. Kroppen påvirkes likevel ikke bare fysisk av en abort.


Det er også vanlig at du kan få en psykisk reaksjon før eller etter aborten. Dette varierer veldig fra kvinne til kvinne, men vi ser ofte at de fleste kvinner er mindre stresset, engstelig og nedstemt etter aborten enn før.

Jeg blødde bittelitt noen timer etter , men det var ikke mye. Hadde ikke smerter, bare litt ømhet i kroppen. Kjenner ingen som har tatt abort som har hatt smerter og blødninger som du beskriver her, så tror nok at det går smertefritt for seg. Det er individuelt hvor lang tid kroppen bruker etter en abort før man er fruktbar igjen. Noen får raskt eggløsningen tilbake, mens for andre kan det ta litt lengre tid.


En medisinsk abort er mye bedre for kroppen , med kirurgisk abort er det mye større fare for infeksjoner bl. Jeg ville helt klart ha møtt opp i morgen om jeg var deg. Du kan spørre om å få snakke med sykepleieren før du bestemmer deg, så finner dere nok den løsningen som passer deg best.


Har hatt normale celleprøver.

Hvis noen skulle foreslå å sjekke det. Virker som dette med syklusen oppstå etter aborten. Skjønner det tar tid for kroppen å omstille seg etter abort etter å ha vært gravid i uker. Hvor lenge kan det være vanlig at kroppen er litt i kluss?


Hvordan var kroppen din etter medisinsk abort ? I de tilfellene ved spontanabort hvor kroppen ikke har støtt ut graviditeten av seg selv, får kvinnen også Misoprostol for å få livmoren til å tømme seg, sier Løkeland. LES OGSÅ: Angrer på medisinsk abort. Vanlig å oppleve smerter etter medikamentell abort – Mange opplever moderate til sterke smerter etter en medikamentell abort.


Til slutt: En svært uvanlig komplikasjon ved kirurgisk abort er at det går hull på livmorveggen under inngrepet. Det kan da være nødvendig med en operasjon. Behandlingstrengende blødning kan også forekomme, vanligst etter medisinsk abort. Noen ganger er aborter planlagt, og heller ikke det at du har tatt en medisinsk abort tidligere i livet, skal ha betydning for senere graviditeter.


Det er ingen legekontroll etter aborten , men du skal ta en graviditetstest etter fire uker for å være sikker på at svangerskapet er avsluttet (ca. av 1er fortsatt gravide etter medisinsk abort ). Jeg tok medisinsk abort for akkuratt uker siden idag. Da var jeg uker på vei. Det er det verste jeg har vert med på for jeg ville ikke gjennomføre aborten men pga samboer følte jeg at jeg ikke hadde et valg. I motsetning til et kirurgisk inngrep vil det mest sannsynlig sitte igjen noen rester etter graviditeten i kroppen din, etter en medisinsk abort.


Dette kan virke både fortvilende og vondt, men i de fleste tilfeller vil kroppen ordne opp selv i løpet av 3- uker og rense systemet ved en noe kraftigere mens. At kroppen reagerte på det som skulle skje,.

Etter aborten var Ane sykemeldt i tre dager fra studiene og deltidsjobben. Til dere som har hatt MA med etterfølgende medisinsk abort. Legen ba meg avvente og håpe at kroppen. Kan mensen komme som en perle på en snor etter aborten.


Jeg hadde positive tester i sju uker (!) etter en medisinsk abort. Var inne på UL etter fire uker, da var det igjen en rest på 13mm som gynekologen mente ville komme ut ned neste mens. Det er svært uvanlig at inngrepet ikke fører til at svangerskapet avbrytes.


Kontroll etter kirurgisk abort er ikke absolutt nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg