onsdag 19. november 2014

Høy sjokoladekake i rund form

Denne kaken smaker fantastisk! Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella.

Vi skal ha familieselskap i helgen, og jeg tenkte jeg skulle lage en skikkelig god sjokoladekake , men jeg mangler en passende oppskrift. Den må være i rund form , og gjerne bli litt høy og flott, ha god krem, og være barnevennlig på smak uten å være en typisk barnebursdagskake. Del først den runde kaka litt over midten. Skjær rundt den runde kanten på den minste delen. Kutt av ører på endene av dette avkuttet.


Du har da to ører, en hale, et hode og en kropp. Avkjøl i min før du velter dem ut av formen og lar bunnene avkjøles helt. Nå kan du lage den fantastiske sjokoladekremen.

Smelt hakket sjokolade over vannbad. Sett til side for å avkjøles. Jeg brukte en av dine sjokoladekake oppskrifter når jeg lagde tema kake i fjor. Nå er det ny bursdag som står for tur og jeg finner ikke oppskriften. Jeg skal lage sjokoladekake til åringer i en høy og stor form fra Litle Venice på 30x30cm.


Kan du tenke deg hvilken oppskrift jeg kan ha brukt? På forhånd takk for svar. Vi anbefaler deg å prøve matblogger Tove Holter sin oppskrift på en enkel og saftig sjokoladekake i rund form. Det er en smakfull sjokoladekake som er både saftig og holdbar og som er en favoritt både hos voksne og barn. Dette er kaken jeg som oftest benytter både til dåpskaker, bryllupskaker samt barnekaker.


Den blir høy og fin og er enkel å lage. Altså den perfekte sjokoladekake #128578; Det fine med denEn bonus med. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake.


Veldig smakfull, saftig og passe. Jeg tenkte å samle mine favoritt- sjokoladekaker på ett og samme sted.

Altså, dette er den beste sjokoladekaka jeg har smakt på lenge! Superenkel å lage, høy og fin i bake it easy form , veldig greit å lage alt dagen før servering og så bare piske opp glasuren og ta den på rett før servering. Lagde den til mannen sin bursdag i går.


Det er helg og ingenting passer vel bedre enn en skikkelig god sjokoladekake. Smør en rund form (cm),. Hell deigen i formen og stek på nederste rille i min.


Her får du oppskrift på en saftig og søt sjokoladekake i rund form , som passer like godt til bursdag som til kaffen på en søndag. Kaken er laget med en smakfull smørkrem som setter prikken over i´en. På leting etter en saftig og myk glutenfri sjokoladekake med deilig smak av sjokolade? Sjokoladekake i rund form. Da er du kommet til rett sted.


Det var en leser av bloggen som spurte om jeg kunne lage en oppskrift på glutenfri sjokoladekake i rund form. Hun var så glad i den glutenfrie sjokoladekaken i langpanne som jeg hadde her på bloggen. Den ultimate sjokoladekaken. Jeg fant oppskriften på bloggen Villa Perlesukker der den står omtalt som Lills sjokoladekake. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Jeg fikk prøvd denne i helga – og den ble kjempegod!


Vi lagde den i rund form , og halverte røra. Endte opp med å steke i nesten min. Ofte når vi spiser sjokoladekake ender barna opp me å slikke av glasuren og lar bunnen ligge igjen, men det skjedde ikke med denne kaka #128578; Kjempego og også mørk nok for de voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg