torsdag 27. november 2014

Babysvømming bøler

Bøler bad ligger i Østensjø bydel, et steinkast unna Bøler t-banestasjon. Her er vannet varmere enn det som er normaltemperatur for badene i Oslo med sine grader, noe som er fire grader mer enn på de fleste andre bad. Det varme vannet gjør at bassenget passer ypperlig for foreldre som vil ta med de yngste på babysvømming. Babysvømming i Bøler.


Her finner du kurs i babysvømming for barn fra til år. Inngang: Svømmehallen ligger bak biblioteket.

Også de som skal se på. Dere som går på kurs om formiddagen (frem til kl. 10) må ha klippekort. N ærhet, trygget og ferdighet følges på barnets premisser.


Du trener livsviktige ferdigheter i barnet og styrker dets motoriske og mentale utvikling. Opplev trygghet og glede i vannet! Vi tilbyr babysvømming for nybegynnere (- mnd). Aktiviteten er en lekeaktivitet som vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og det nye familiemedlem samt eventuelle søsken.


Innhold: Aktiviteten skal foregå på barnets premisser.

Mange steder i Oslo tilbyr babysvømming. De fleste tillater kun én forelder av gangen i bassenget med barnet, men enkelte steder tillater begge foreldrene. På denne siden finner du informasjon om tilbydere av babysvømming Oslo og Akershus.


Barna kalles babysvømmere til de er rundt måneder. Norges Livredningsselskap – Oslo og Bærum Krets. Barnet skal ha en positiv opplevelse sammen med familien.


Nivået på utfordringene øker med barnets alder og trygghet. Nye kurs starter fra mandag 6. Påmeldingen åpner onsdag 30. BØLER BABY- OG SMÅBARNSSVØMMING – ingen kurs da vi har mistet timene etter år med kurs!


Hovedmålet med å delta på babysvømming bør være å lære babyen å være trygg over og under vann, samt oppøve selvstendighet i vann, uansett dybde og temperatur. Badet brukes mye til organisert babysvømming med forskjellige kurs. Hver fredag fra kl 15:er det leketimer for barn i Bøler bad.


Det er parkering utenfor badet. Vi har tatt to kurs et annet ste men vurderer å bytte pga lang reisevei. Kurs og babysvømming.


Dra i svømmehall som har basseng som er varmt nok vanlige treningsbasseng er for kalde for baby.

I Oslo vet jeg at Bøler har babyvennlig basseng åpent for publikum. I noen svømmehaller må man melde seg på babysvømming på grunn av stor pågang. Andre plasser er det bare å møte opp. Ta kontakt med svømmehallen på forhånd for å avklare.


I dag har de yngre imponert veldig med solide perser på stort sett alle sammen - både jentene og guttene. En av de beste løpene i dag for de yngre var Mathia sin 1fly hvor ho perset med sekunder fra kortbane tiden sin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg