torsdag 27. november 2014

P4 programledere

P4 programledere

Pskal være en humørfylt venn som holder lytterne oppdatert og serverer dem musikken de liker. Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Norges største morgenshow! Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4. P-trio er årets programledere - her er alle radiovinnerne.


P4 programledere

Flere kanaler på vinnerlisten enn noensinne på Prix Radio. Pfikk seks priser under fredagens Prix Radio. Blant dem var prisen for Årets programledere , som gikk til P4s Radiofrokost.


Pble den store vinneren da norsk radio hedret og hyllet seg selv under Prix Radio i helgen. Pble kåret til best på både nyheter, sendeflate, programledere , sesialprogram og humor! I tillegg fikk NRJ prisen for beste morgensending. POldies var tidligere en nettradiokanal Pdistribuerte over nett.


P4 programledere

Kanalen ble lansert 1. Michael Andreassen (43) er en av norges mest erfarne og profilerte programledere på radio. Programmet sendes hverdager mellom og 10. Sendingen er meget variert og består av prat, musikk, nyheter, trafikkmeldinger, værmelding og andre faste innslag. Marte er profesjonell til fingerspissene, har svært godt humør, og viser ekstrem entusiasme, sier Opsahl. Det er derfor ekstra gøy å kunne løfte henne inn i P4s flaggskip, sier programredaktøren.


Lammet som ble født direkte på Pi vår har blitt slaktet og i dag lager Christer pinnekjøtt av Ulstein Faarlund. Bjørn åpner gjennbrukskalenderen og Stenstrøm forteller om lønnsmottakeren på julebordet. Tor i tårnet er på lufta - P-veteranen startet Ordentlig Radio med Øystein Sunde.


Tor Andersen og en rekke kjente artister satser på musikk og journalistikk døgnet rundt fra gammelt flytårn på Fornebu. Siste konsesjonsrunde for lokalradio hadde søknadsfrist 22. P5s eier, P, tildelt konsesjon for nærradiodrift i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.


Lokalkontoret i Sarpsborg ble avviklet året etter. Juryen blir spesielt imponert over kreative og inkluderende programledere som lar lytterne skinne. Loven er fra Nordstrand i Oslo.


Han har en lang karriere bak seg som stand up komiker og programleder i Radio. Helgene er et viktig satsingsområde for P, og Sarah Natasha Melbye kommer til å gå inn i turnus sammen med erfarne programledere som Daniel Rosenquist, Andreas Velle og Kjetil Hugin. Våre lyttere forteller at tradisjoner og musikk er helt avgjørende for dem for å komme i julestemning. Derfor har vi i år rekordmange programledere som deler sine beste juleminner og favorittmusikk med lytterne, sier programredaktør for Julekanalen PKlem, Anders Opsahl.


Stian Berg følger lytterne til jobben på morgenen, og Silje Stang tar dem med hjem om ettermiddagen. Sammen med resten av programlederne på kanalen serverer de deg de største klassikerne fra rockens gullalder, sammen med ferske nyheter og aktualiteter. Ari Behn debuterer som programleder på P4. Her hører man de største countryartistene i hyggelig selskap av programledere som Jenny Jenssen, Stian Berg og Harald Thune. På nettsidene P10country.


Radiokanalen Phar ansatt Ulla Kristine Rafaelsen (33) som ny redaksjonssjef. Hun kommer fra jobben som prosjektleder i NRK P opplyser kanalen i en melding. Vi er utrolig glade for å få Ulla med på laget. MMIs Norsk Monitor ble brukt til å dele befolkningen inn i tre segmenter, der det også ble tatt hensyn til alder. Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Følg med på vår programguide på Vinyl.


P4 programledere

Se hvilke program som kommer den neste uken, slik at du ikke går glipp av din favoritt på Vinyl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg