tirsdag 18. november 2014

Barnesanger natta

Barnesanger natta

God natta alle sammen - Barnesanger. Fin god natt -sang med koselig melodi. Barna elsker om du synger denne på sengekanten.


Hvem kan seilie foruten vind: Vakker sang som er elsket av mange voksne, men som også lenge har vært brukt som barnesang. En nydelig vuggesang. Kjære gud jeg har det godt: Koselig barnesang som gir stor grad av trygghet. Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra Barnesanger. Forleden natt vår sultne katt, en fet og lekker mus fikk fatt.


Men da den i det samme så, en rotte lot den musa gå. Fort katten etter rotta sprang, men gleden ble den ei for lang. For mus og rotte – begge to, slapp uskadd i fra kattens klo!


Barnesanger natta

Nattasang Karsten og Petra Capo på bånd 3. Funker bra med alternerende basskomp. Det finnes mange morsomme, kule og lærerike barnesanger om dyr. La oss vise deg noen!


Mange barnesanger gir lyst til læring! Musikk og moro hører til når det er fest. En elefant kom marsjerende. Norske barnesanger. Det satt to katter på et bord.


Barnesanger natta

Her er det mye kos, nostalgi og læring. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Svart senker natten seg er fin den, men kanskje litt kjedelig, synes mange av barna.


Så når videokameraene er skudd av, lussekattene spist opp, og stolte foreldre har dratt videre ut i dagens kaos, da begynner barna å synge sin favoritt: tøyseversjonen av Santa Lucia-sangen (se den her). Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger , sangleker, rim og regler. Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre. Man kan gjerne starte så tidlig som når barnet enda ligger i magen. Am ENå er dagen over og natten kommer snart, C G små og store sover og det er stjerneklart, Dm Am månemannen henter og tenner lykten sin, HEG eventyret venter i drømmen som er din.


Barnesanger natta

Se også våre andre kategorier: Alle våre barnesanger med tekst, sortert alfabetisk. Vi anbefaler å sette seg ne ta seg god tid og bla gjennom listen av barnesanger. Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk.


Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy gjennom morsomme, pedagogiske videoer. Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med. Barnas Godnatt-sanger By Barnesanger.


Når kvelden nærmer seg, kan det være fint for barna å roe litt ned før de skal sove. Instrumentallåter – Singback. Jeg heter Klompestomp og ble laga klokka tre. Hansemann og Tove en dag da det falt sne.


Og midt i fjeset har jeg ei diger gulrot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg