tirsdag 9. juni 2015

Marius strikkebok

Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Hundrevis av bøker på tilbud! I ÅR ER MARIUS -MØNSTERET MER TRENDY ENN NOENSINNE!


Eventyret begynte med Unn Søilands unike evne til å kombinere mote, matematikk og fargerikt garn. Mariusmønsteret mer trendy enn.

Sendes om virkedag. Vi har mer enn millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Det helnorske strikkeeventyret begynte med Unn Søilands unike evne til å kombinere mote, matematikk og fargerikt garn.


Vår pris 31-(portofritt). MARIUS strikkebok av Arve Juritzen inneholder enkle strikkemønster på alt fra miniskjørt til iPad-trekk. Mer trendy enn noensinne! Søk etter marius strikkebok på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på marius strikkebok fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

For å gi deg muligheten til å kjøpe billigere bøker, sammenligner Bokfunn. Høstens mest spennende bok blir til. Gjør et bokkupp her.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Pleddgarn er akryl og polyester. Kommer med oppskrift på forskjell.


Ved flere kjøp- porto aldri over kr. Sandnes Uldvarefabrik. Til sammen finner du strikkemønstre i boken. Endelig ferdig med marius jakka til min kjære.


Dette er det største prosjektet jeg har hatt så langt. Og jammen tror jeg det blir lenge til neste gang jeg går på noe sånt. For å få ferdig sokkepar må jeg gjøre noen enkle grep. Det viktigste tiltaket er å strikke begge sokkene samtidig på rundpinne.


For meg er det helt utenkelig å strikke sokker på strømpepinner etter at jeg lærte kunsten å strikke begge sokkene på rundpinne. Klassikere, historier og nye oppskrifter. Og vet du, alle disse flotte marius -luene du og andrestrikker har nå inspirert meg også.

Min første marius -lue ble påbegynt i dag, faktisk første gang jeg strikker marius -mønster og nesten første gang jeg strikker mønster med flere farger. Så det er en stor dag, hihi ;) Tusen takk for all inspirasjon! Jeg bestemte meg ganske raskt for å strikke ei pute, og her er den plassert i slag.


Hei, mariusgenseren med rundfelling var kjempefin. Eg driv å strikkar heildress for 1-åring i mariusmønster og har kjøpt marius strikkebok men der står ingenting om rundfelling. Veit du kor ein får tak i dette mønsteret eller kan eg få kjøpt av deg? Synes det er så fint med rundfelling og ikkje så klumpete.


Haster og er glad for svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg