tirsdag 2. juni 2015

Maling til lister

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Valg av malingstype til lister. En maling som skal benyttes til listverk skal tåle en annen bruk enn en veggmaling. Det er ingenting i veien for å velge to ulike farger på lister og gerikter. Her har listene rundt døren blitt hvite for å fremheve døren, mens gulvlistene går i ett med veggen. Det er faktisk enklere å male rett med en skrånet pensel.


Er den i tillegg oval har du de beste forutsetninger for et godt resultat på lister med profiler. Lister , spesielt gulv- og dørlister, har en tendens til å bli støvete eller flekkete på en helt annen måte enn vegger, så det kan også lønne seg å velge en blank maling , eller en malingstype som er enkel å vaske. Pass på at du velger en malingstype som er utviklet med tanke på å takle fingerfett.

Lister : Jeg er veldig fornøyd med Jotun Lady Supreme Finish til lister , foringer og til dører. Ser svært lite struktur i den både der det er malt med pensel og smal fin rull. God å jobbe me dekker godt, tørker passe fort og lett å smøre ut med lite eller ikke noe sig og drypping. Hvordan male tidligere malte lister. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt listverk.


Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp (striper med umalte områder). Velg riktig verktøy ved maling av listverk. I følge Jordan som produserer maleverktøy, er det de flate penseltypene for eksempel lite hensiktsmessige på profilerte lister.


Det er nok en del som synes det er vanskelig å få til et godt resultat når de maler lister , og spesielt når listene er profilerte. Men hvilken maling har du best erfaring med selv? Jeg har kjøpt et hus på 2m trehvitt all over the place.


Vinduer, verandadører, lister. Har malt listverk før, men jeg kan ikke huske hva slags maling dette var Men husker den var rævva. Det er tilbud til tirsdag på lady sin maling hos monter. Men man behøver absolutt ikke å være malermester for å få et perfekt resultat.


Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister.

Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad.


Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. En vegg uten lister er som et bilde uten ramme. Listene gjør mye for helhetsinntrykket av et rom, men av og til trenger også de en liten oppfriskning. Denne artikkelen viser vi deg hvordan du lett kan fornye listene dine og samtidig gi rommet et nytt uttrykk.


Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi er innstilt på å yte service og dele kunnskap.


Nettbutikken gjør at vi når hele landet med våre lave priser og fantastiske produkter. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Lister skal ha en funksjon som innramming av rommet, sier Taran S. Hun er interiørakitekt og driver Raffinert Interiør i Oslo. Også eller flere strøk med maling.


Gamle lister og dører – Ønsker du bare å fornye eller bytte farge, så kan du først grunne med sperregrunn og deretter male så mange strøk du trenger for å dekke fargen. Husk å vaske godt av før du starter med malingen. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne.


For å gå litt konkret til verks, skal jeg her hjelpe dere å finne den perfekte hvitfargen på lister og detaljer. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvitfarger som passer inntil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg