tirsdag 30. juni 2015

Bæresele på fly

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp din nye bæresele i dag! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Kjøp bæresele hos Babyshop.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. De aller fleste flyselskaper lar deg fly uten legeattest fram til uke 36. Som regel kan du fly i ytterligere to uker dersom du har legeattest. De siste to ukene før termin kan du ikke fly.


Har ikke prøvd noen av dem selv, men gar ne kollega som var veldig fornøyd med babyzen yoyo (ungen var dog en del eldte enn våre). Selv om det i fjor var et kortvarig forbud mot elektronikk ombord i fly til og fra USA, ble dette opphevet i fjor sommer. Per i dag er det fullt lovlig å ta med elektriske duppeditter på flyet.

Det er imidlertid en begrensning på hvor stort batteriet i disse elektroniske dingsene kan være, dersom det er et Litium-batteri det er snakk om. En god bæresele på tur er virkelig en god invistering. Mange flyplasser får man ikke lov til å ta med seg vogn inn etter sikkerhetskontrollen, SELV om den er liten nok til å være håndbagasje. Vi vil anbefale Ergo eller Manduca.


Nødlader på fly eller reise? Reading Time: minutes Det er ikke alltid like enkelt å vite hva som er lov å ta med om bord på fly , derfor har vi har gått igjennom reglene og funnet svaret for deg. Vær oppmerksom på at det kan være noen begrensninger på grunn av forskjellen på setebredden i forskjellige fly (som beskrevet i tabellen under). Barneseter som er godkjent av en stat som er medlem av Joint Aviation Authorities (JAA), Federal Aviation Administration (FAA) eller Transport Canada, og som utelukkende er produsert for bruk om bord i fly og merket for dette. Vi skal snart på ferie, og lurer på om vi skal ta med bilsetet på flyet.


Vi tenker at det kan være kjekt å ha henne i det når vi går på og av flyet, for da slipper vi å bære henne på armen eller i bæresele hele tiden. Begrensninger på fly. Det er av denne grunn at det er satt restriksjoner på hvor mange og store batterier man kan ta med på flyet.


Batteriene må ikke overskride 1Wh (watt-timer). Da er det større sjanse for å få adgang til putene og teppene som ligger i bagasjehyllene. Vurder å bruke bæresele til barnet – da har du begge hender fri.

Ta opp armlenet mellom setene hvis du kan. Dette gir barnet litt bedre plass. Noen SAS- fly har en ekstra tommes plass. KLMs flytyper Embraer 1og Fokker har minst tommers seteavstand på økonomiklasse. På business og economy comfort er seteavstanden tommer.


På samme måte som på en hvilken som helst bæresele er det lett å stramme eller løsne hoftebeltet selv med et barn i, slik at selen alltid sitter komfortabelt, samtidig som den gir god bærestøtte. Deretter setter man barnet i selen, og det er nå Tula Half Buckle går over til å bli et sjal. Det er store forskjeller mellom flyselskapene på hvor mye bagasjen kan veie, og hva dette koster. Bagasjeregler kan være et styr å holde orden på. Hvor mye innsjekket bagasje kan du ha med deg.


Det er nemlig ganske stor forskjell på hvor mye du kan ta med deg på flyet – og til hvilken pris. Uten transportlokket er de på 1Wh, dvs ikke tillatt å ta med på fly. Med transportlokket på frakobles cellene, og batteriet er bare på enheter á Wh, godt innafor grenseverdiene. Men siden lithiuminnholdet overstiger gram må det innhentes forhåndsgodkjenning for å ta dem med på Norwegians fly. Var ut på tur onsdag, og pcn måtte ut av sekken både i Oslo og Trondheim.


I Oslo burde jeg imidlertid bare prøvd å sende den igjennom, virket ikke som de passet så nøye på akkurat det. Merket også at servicen i kontrollen på Gardermoen var relativt sløv. Har ofte en utskrift i bagen hvor strikkepinner står oppgitt som tillat her i Norge, men har hørt at noen har truffet på folk i sikkerhetskontrollen som åpenbart har hatt en dårlig dag.


Wenche, veldig hyggelig å møte deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg