mandag 22. juni 2015

Jordmor drammen sykehus

Jordmor drammen sykehus

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Alle ladbare motorvogner har tilgang til å benytte ladeplasser for el-bil. Dette inkluderer også ladbar hybrid.


Jordmor drammen sykehus

Plassene for el-bil er ikke reserverte. På plassene for el-bil er det tilgang til å lade med vanlig støpsel alle steder. Besøksadresse: Dronninggata 2 Drammen. Du kan ta buss til sykehuset. Jordmor samarbeider med helsesøster, fysioterapeut, familieterapeut og psykolog ved helsestasjonen.


Drammen sykehus ligger i gangavstand fra Drammen sentrum. Tidligere jobbet på Nyfødt intensiv og fødeavd. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen , Kongsberg og på Ringerike (inkludert Hallingdal sjukestugu i Ål). Innen feltet psykisk helse og rus har vi ansvar for Blakstad sykehus i Asker, fem distriktspsykiatriske sentre og barne- og ungdomspsykiatri. Jeg tilbyr svangerskapsoppfølging i Drammen. Snakk med jordmor ! Renate og Marius fødte sitt første barn på sykehus. Piroozeh har lang erfaring som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangarskap poliklinikk på Rikshospitalet,Ullevål sykehus , Drammen , Bærum sykehus og Bærum kommune.


Hun etterstreber god omsorg på den gravides premisser. Fødeavdelingen har integrert observasjonspost, og polikliniske konsultasjoner på kvel helg. Egen barselavdeling. Jordmor i Øvre Eiker kommune ønsker deg velkommen til svangerskapsoppfølging på Familiesenteret. Dine behov og ønsker skal være utgangspunkt for hvordan du skal følges opp i ditt svangerskap.


Jordmor drammen sykehus

Derfor er det viktig med et tidlig møte med deg og eventuelt din partner. Han eller hun er alltid velkommen sammen med deg. Først og fremst ble vi godt fulgt opp under svangerskapet da vi måtte inn på diverse ekstra sjekker.


Ble hele tiden møtt av hyggelige og hjelpsomme helsepersonell. Da jeg skulle føde, fikk jeg verdens beste jordmor i mine øyne. Som jordmor kan du jobbe ulike steder i den offentlige helsetjenesten og i privat sektor. De fleste er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus , på mindre fødestuer, helsestasjoner eller private jordmorklinikker.


Du kan også jobbe innen undervisning, forskning og helseadministrasjon. Det er også mulig å ta enkeltuker - perioden du arbeider tilpasses dine ønsker og. Kompetanse som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangerskapspoliklinikk på Rikshospitalet, Ullevål sykehus , Drammen , Bærum sykehus og Bærum kommune. Bakgrunn: Utdannet sykepleier og har jobbet med hjerte- og lungeopererte på Ullevål sykehus og ved gynekologisk avdeling på Sørlandet sykehus. Ny jobb: Jordmor i svangerskapsomsorgen i Drammen kommune.


Oslo Jordmor - og Ultralydklinikk har meget godt utstyr for gode bilder ved ultralyd. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd-undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Skal tilbake for tryggheten. Hadde mulighet til Kongsberg og. Jordmødrene på føden var helt fantastiske, og møtte bare barnepleier vi ikke likte.


Jobber ei jordmor der som er veldig god på amming!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg