fredag 19. juni 2015

Kule guttenavn 2018

Ser man på enkeltnavn og ikke ulike skrivemåter slått sammen, var det imidlertid Oliver på tredjeplass som skulle vært på topp. Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Finn de mest mest brukte navnene her! Har samme tanke når jeg velger guttenavn , men synes det er litt dumt at du utelukker norrøne navn, da det er disse som er de mest mannlige ;-) Sønnen vår heter Ulvar Johannes og neste skal hete Are Olaves, både Ulvar og Olaves er det under som heter i Norge ihvertfall ;-) Ellers vurderte vi Eskild og Frende som mellomnavn til Are. Flotte guttenavn , men ikke vanlige.

Men leon er tøft da, og storm også (men det høres så vilt ut). Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det. Prøverørsforsøk nr.


Satt på vent pga nyresvikt. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg?

Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn).


I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken.


Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen. Navnetrendene skifter. Frans endte høyest med en 75. Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent. Det kan bli flere harde konsonanter i guttenavn.


Dette kan se ut til å være på vei i USA, sier Utne. På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn.


Vi skal nå skrive et lite program som bruker navnelistene. Kanskje vi kan få katten vår til å se forskjellen på jente- og guttenavn ? Vi begynner med å la katten spørre om et navn. For at katten skal kunne huske navnet vi forteller den vil vi bruke en variabel.

Pjesma Kule nalazi se na albumu Topla voda koji je objavljen 16. Disse julegavetipsene er håndplukket fra kremen av kremen av julegaver i år! LIker ikke søte guttenavn eller navn generelt, babyen skal jo bli voksen en dag. Hva med et robust navn med et søtt kjælenavn? F eks Lars (Lasse)?


Sofie vipper ned Marie som mest brukte fornavn. Guttenavn - norskenavn. For første gang på svært lenge er ikke Marie mest brukte annet fornavn. Mest brukte kombinasjon var Emma Sofie.


Kult når du er ute i skogen og lokker på bikkja di. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg