torsdag 4. juni 2015

Forslag til fest aktiviteter

Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din? Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse? Men tar gjerne flere forslag jeg. Må jo toppe fjorårets fest som ble ganske så suksessrik!


Liker egentlig helst ikke slike der alle må drikke fort og mye - orker egentlig ikke at folk skal bli helt dritings fortest mulig.

Men velkomstpunch skal alle få. Hva synes du klærne sidemannen din har på seg? Se også: Bursdagsleker. Må få til litt morro med jobben før sommeren en gang. Vi har tidligere hatt helt ordinære fester med matdrikke, men denne gangen hadde det vært gøy å finne på noe litt annerledes.


Har tenkt på hyttetur e. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest!

Vi tilbyr en rekke små og store aktiviteter , enten målet er teambygging eller bare å ha det moro sammen. Her er en shortlist. Klikk på linkene for å lese mer, eller fyll ut kontaktskjemaet her, så kommer vi opp med et forslag og priser!


Skal firmaet ditt ut på fest ? Da er dette siden for deg. Dette er hovedsiden for firma og fest hvor du finner en mengde informasjon om hvilke muligheter ditt firma har når det er på tide å feire et jubileum, gi et positivt avbrekk i hverdagen med teambuilding, kjøre i gang den nye sesongen med et kick-off eller avslutte året med julebord. Mange samler venner og eller familie og har en liten feiring på halloween. Smultring på en tråd. Par ble trukket og hvert par fikk hver sin dans på forhånd.


Så var det oppvisning, avstemning og kåring av vinner på julebordet. Jeg har fått i oppgave å finne en praktisk oppgave til en fest med kolleger på jobb, og i den sammenheng spør jeg her om noen vet av en enkel og morsom praktisk oppgave som vi kan ha. Dette må gjerne være noe som kan utføres på ste med flere lag, grupper etc. Kjennetegnet på en god fest er at festplanleggeren på forhånd har gjort et grundig forarbeide!


Velg gjester med omhu. Gjestene er alltid den viktigste ingrediensen i en fest. Med en god gjesteliste og noen spennende personer kommer du langt.


Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag.

Vi fikk da hver våres ølbrille (promillemasker) og det ble laget en hinderløype av kjegler på en mark. Jeg er blitt plassert i komiteen for å finne aktivteter til den årlige sommerfesten på jobben. Derfor trenger jeg noen gode råd til aktiviteter. Regner med at mange her har gode forslag , så kjør på. Jeg er av typen som ikke er begeistra for selskapsleker, men disse to har jeg faktisk hatt det moro ved å ha deltatt.


Laaang tråd (meter feks) hvor det bindes en blyant i den ene enden og en fyrstikkeske i den andre. Enten dere planlegger en stor eller liten fest. Noen hjelper dere med arrangering av hele festen så dere kan fokusere på å ha det gøy, andre tilbyr lokaler, underholdning, mat eller morsomme aktiviteter ! Vi har spill for utdrikningslag, fest og vorspiel, men også det du ser etter til barnebursdag og familiesammenkomster. Under vår temakategori for barnebursdag finner du alt annet du skulle trenge til feiringen og bursdagslekene.


Design ditt eget spill! Vi produserer kjempespill på 3xmeter, printet på PVC-duk som kan brukes ute og inne. Resultater for Fest og moro.


En rekke gode ideer til aktiviteter på barnets fødselsdag. Forslag til mat, gaver, dekor,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg