fredag 5. juni 2015

Norges rareste navn p3

Var det Radio som hadde kåring av norges rareste navn ? Det er fordi vi har så rare navn selv! Gunnar Robin Grodås f. Create New Account. Norges rareste stedsnavn.


Tror det var P men det kan ha vært P3. Steder med dristige navn har vi mange av langs kysten, sier Stangnes. Han nevner blant annet Merraføa og forklarer at ordet føa kommer av ordet som ble brukt om fødeåpninga hos kvinner. Markus, Adelina, Ronny og Tete like før P3aksjonen smelte i gang på onsdag. Foto: Tom Øverlie, NRK P).


Lytternes kjærlighetssang. Under innspurten av P3aksjonen på søndag fikk Markus Ulv utfordringen om å skrive en kjærlighetslåt til P3aksjonen og til lytterne som har vært med å bidra underveis. Tromsø-band kan bli Årets Urørt på NRK. NRK Phar nominert den hardtslående kvintetten i nasjonal.


NRK Per musikkanalen som gir deg de beste nye låtene, humor, og nyheter. Ansvarlig redaktør er Tone Donald). På nettet anklager bandet for de rareste saker,.


Selv om Syndikat og Kartell betyr sånn omtrent det samme, og selv om artistene kommer fra omtrent samme miljø, er det ikke snakk om verken ondt blo beef eller det som verre er (sure miner). De har sin egen greie, vi har vår. Nudes, 36-timers strømmemaraton, grillfester, selfie-sykkelløp, henna-tatovering, blink-182-merch og elektronika-samleskiver. Brannene i Australia har fått frem det beste i folk. Ukas gjest har selvsagt side på bokmål.


Han har vært sportssjef og talentspeider, han var trener i Vålerenga under det første Mirakelet i Istanbul og han var i høyeste grad til stede under et annet mirakel, nemlig det i Marseille! P-debatten ruller videre i kjølvannet av øksinga av programmet til DJ Sunshine. Vaktmesteren går under navnet Pål Ove Sither-Nilsen. Fruktbutikken nede på hjørnet drives av den hyggelige herren Ali Gator og hans assistent Ben Dover Folk er flinke og oppfinnsomme når de gir båtene sine fiffige navn , mener Sigmund Clementz, kommunikasjonsrådgiver i forsikringsselskapet If Dypt under Thorbjørn Solbakken ligger Spermbanken. Et av de rareste fenomenene vi har i norsk rap.


Møt mange nye mennesker. Bruk beina når du skal på persienneseminar i Wien - som gjør at du må bryte all kontakt med familien. Siste tips, tips 6. Du mister ikke bare kalorier. Hallo - nei, nei, nei!


Men hun er også en del av mitt mest skammelige øyeblikk - i min radiokarriere. Nå ble jeg nesten letta. Kjært barn har mange navn. Ikke den private karrieren. Hun ble offer for at det raknet for meg under P3aksjonen i fjor.


Jeg har tatt med klippet hvor det raknet for meg. Jeg mener jeg blir avkledd som radioprogramleder og intervjuer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg