onsdag 24. juni 2015

Mini trampoline med nett

For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Diverse typer trampoline. Våre trampoliner er og og diameter store, har høye stolper, sterk ramme, og kan kjøpes med nett , eller i separate deler.


Dette er populære trampoliner til en gunstig pris som tåler en belastning opptil litt mer enn en kraftig voksen person. Tenk på skaderisikoen som er forbundet med trampoliner. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg.

Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK. Du kan velge å grave ned trampolinen slik at den flukter med bakken. Høye hopp til lav pris! Stor trampoline med hoppevennlig og UV-bestandig polypropenmatte, fire stabile ben, stk.


Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt). Fotstativ, stolper, stige og fjærer er laget i galvanisert stål. Rammemål: Øx mm. Først og fremst – en holdbar trampoline skal kunne brukes lenge, så enkelt er det.


Vi vil, gjennom å produsere produkter med høy kvalitet, samt ha komponenter og reservedeler tilgjengelig, minske slitasje og unødvendig avfall og dermed bidra til en mer holdbar framtid.

En trampoline byr på mye moro og trygg trening for både store og små barn. Her finner du best pris på trampoliner i alle størrelser, du kan sortere på best i test og se beste tilbu eller bruke filtrene våre til å for eksempel bare se på små eller store trampoliner. Markedets beste trampoliner Så morsomt at dere vurderer å kjøpe trampoline ! Vi selger kun trampoliner av meget god kvalitet, med optimale hoppeegenskaper.


Usikker på hva som passer best for deg? Nederst på siden finner du koblinger til mer informasjon. Alle trampolinene leveres med faste kantbeskyttere som dekker både fjærene og rammene, et sikkerhetsnett med selvlukkende inngang og en stige for å komme seg opp – og ned fra – trampolinen. Hvis du kjøper trampoline i en nettbutikk, inngår ofte levering hjem (til tomtegrensen), slik at du slipper å måtte tenke på hvordan du skal få trampolinen hjem fra butikken. Denne fordelen må ikke undervurderes, siden en skikkelig trampoline med tilhørende nett og stige er svært vanskelig å transportere.


Stort utvalg av runde og ovale trampoliner. Først og størst på markedet. Kjøp din trampoline i nettbutikken eller i vår butikk på Høvik. PVC-forede stolper for ekstra sikkerhet.


Trampoliner av høy kvalitet fra JumpKing. Oval trampoline med kraftfull sprett og stort hoppeareal! Den ovale storselgeren North Explorer har fått et nytt design med svart kantbeskyttelse og et oppdatert sikkerhetsnett. Samme gode sprett, robuste rammeverk og gjennomtenkte sikkerhetsfunksjoner som tidligere, men med nytt design og utseende. Favorit trampolinen fra Berg Toys er best i test, og testvinner i flere konkurranser.


Dette er en trampoline med svært god hoppekomfort (av stjerner), i profesjonell og varig kvalitet, som du har glede av i mange år!

Sammenlign tilbud på mini trampoline fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Alltid gode tilbud og rabatter. En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett. Med de samme fjærene som på Elegant Premium blir dette en trampoline med veldig god sprett!


EXIT er hollandske kvalitetstrampoliner på sitt beste. Produsenten Dutch Toys Group jobber kontinuerlig med å utvikle trampoliner med maksimal fokus på sikkerhet. Sikkerhetsnettet festes i beina på trampolinen med stenger og er med på å sikre at barna som hopper ikke faller av trampolinen.


Stengene er polstret med skumgummi. Passer til meter i diameter trampoline med doble bein. Bring frakter din sikkehetsnett fra vårt lager hjem til deg, som en del av servicen kontakter de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg