mandag 1. juni 2015

Kurv til nybakt mor

Alt fra leker til barn til verktøy som får din hage til å blomstre. Jeg har inntrykk av at man gir flest gaver til barnet og ikke til mor etter fødselen, men å gi en barselgave til mor kan være en påminnelse om at hun har gjort en stor jobb og gjennomgår en stor overgang i livet, sier lege og forsker ved Folkehelseinstituttet, Malin Eberhard Gran. Produkter fra Nicholas Vahe til mor så hun kan lage seg noe godt og enkelt å spise, produkter fra Burts Bees til baby! Og så kjøper jeg noe til mor ! Mine venninner har alltid satt pris på det. Til min bror bakte jeg muffins og putta i ei kurv og det ble de veldig glade for!


Jeg pleier å lage en fin kurv med god bodylotion, noen blader, et fint sjal, litt sjokolade, god kaffe og gjerne en god eplemost. Eplemost med isbiter fra glassflaske hadde jeg dilla på da jeg ammet tvillinger. Var såå tørst og det var så friskt og godt. Jeg legger også oppi et klesplagg eller koseklut til babyen. Miljøvennlige, økologiske og bærekraftige gavesett.


På jakt etter en flott gavesett til mannen, kjæresten eller mammaen din? Her finner du ulike gavesett som passer til de fleste, både mann, dame, ungdom og barn. Sylvanian Families-settet Sykkeltur med mor inneholder fine samlefigurer i fløyel og mye mer. Det finnes ingenting i hele verden som lukter like godt som nybakt brød. Og ingen morgenturer er like oppfriskende som en sykkeltur til bakeriet for å hente det!


I tillegg til en tradisjonell rød sykkel med kurv på styret og kurv på bagasjebrettet, følger det med to deilige brø et barnesete. Hadde jeg fått champagnekurs som nybakt mor ville jeg seriøst blitt snurt. Man kan jo gi så mye annet som ikke har med alkohol å gjøre.


Timian Elsker forumet. Opplevelser er gaver han vil huske for livet. Velg mellom mange ulike opplevelser og tema. Sjekk ut våre gavetips nedenfor dersom du skal kjøpe gave til pappa.


Uansett om det er en julegave, fødselsdagsgave eller farsdagsgave du er ute etter, så har vi gaver som menn setter pris på! Dette er et typisk eksempel på en artikkel der man er helt nødt til å lese mer enn overskriften for å konkludere fornuftig. Eksempelvis er nesten tomme busser som kjører i byer der det fortsatt er plass til mange biler på veien, med på å trekke opp utslippet pr.


Mamma fikk en kurv med ferdiglaget for mange dager, nybakt brød og ferdigstekte vafler. Nabokona som kom med kurven ble ikke lenge,. Kjøp gave til mor og far og eventuelle storesøsken. VG-fotograf tok ÅRETS BILDE - åtte priser totalt til Norges største avis.


Jeg har laget en collage med alle barnebarna som skal opp på badet til bestemor og bestefar til jul :-) Smiles on tiles er vannfaste selvklebende bilder til flisene på badet, vi har det selv på. Valgfritt syltetøy fra Hervik. Siddis Cola til hu Mor. Når de første meldingene kommer, vær kjapp.


Du kan slippe unna med en kurv jordbær eller en kanne kaffe. Blir du hengende med å lage pai eller må rydde etterpå, så synd for deg. For noen år siden kom en mor med sitt bidrag: En pose chips som hun åpnet, brettet pent ned og satte på bordet.


Hun forklarer at det slettes ikke er uvanlig at du som mor bruker en time på amming, og får så kanskje en halvtimes pause før det er på tide med nok en runde med amming. Jeg sto der stum av beundring. Det kan oppleves altoppslukende i starten, men dette er altså helt normalt. Forebered deg gjerne ved å ha alt du trenger mens du ammer lett tilgjengelig. Damene var på forskjellige steder i livet, men fant tonen og hverandre for det.


Hun som skulle ha barn nummer to om noen ganske få uker møtte stor forståelse fra nabobordet, der det var en nybakt bestemor som hadde vært innerst i skapet og hentet symaskinen fram igjen. Ja det er ikke helt problemfritt å være en småstressa nybakt mor på tur! Jeg prøver å pushe meg litt ekstra for hver dag (hvor jeg har fått sovet noe på nettene riktig nok), og i dag skulle jeg gå lang tur, handle nye bukser i Asker og hente pakke på posten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg