onsdag 3. juni 2015

Rødt utslett under forhud

Spisse eller blomkållignende vorter, men de kan også. Du bør selv sørge for å være påpasselig med renhold av underlivet, og du bør skylle rommet under forhuden med vann eller klorheksidin to ganger daglig i et par dager. Dersom forhuden er trang, kan du skylle ved hjelp av en plastsprøyte uten spiss.


Denne får du vanligvis enkelt innenfor forhuden , selv når det er trangt. Ulike typer sprekker, utslett eller eksem kan også ramme underlivet, på samme måte som resten av kroppen.

Hvis du har et sår som ikke gror er det viktig å finne årsaken til dette og få behandling. Dette kan være sårhet og hudreaksjon dersom du har onanert, og det har vært litt. Jeg skulle ta meg en dusj da jeg drar forhuden ned å ser røde områder under forhuden , ser ut som utslett man har på f. Utslett på penis er et vanlig problem som ses av våre hudleger. Det er en lang rekke ulike årsaker. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling.


Hei,jeg er en gutt på år som i lengre tid har vært plaget med rød ,sår og hoven forhud. Det begynte med at forhuden var veldig hoven på tuppen og huden var blek.

Balanitt er inflammasjon av glans penis, balanopostitt er inflammasjon av glans og forhud. Som regel er både glans og forhud affisert. Kan skyldes en rekke årsaker, og kan gi ulike symptomer som rødhet, væsking, tørrhet, kløe, svie med flere, avhengig av årsak, se under Vanligste diagnoser. Innsendt spørsmål ­Hei.


Har vært på ferie i Mexico og Florida i sommer. Mye bading og våt badebukse. Har fått svie i penis og er rød og noe hoven på penishode og under forhuden. Det ser nesten ut til at huden flasser av og det væsker noe.


Små blemmer under forhuden : Kjønnssykdom eller noe ufarlig og forbigående? Hei, jeg er en gutt på å. Røde prikker, illeluktende og belegg penis. Har jeg fått sopp på penis (balanitt)?


Kontakt også lege dersom penisen blir rød og hoven eller hvis barnet holder seg fra å tisse eller har uforholdsmessige smerter, sier Resch. Er en gutt på år. For en del år siden hadde jeg i en periode sterk kløe under forhud. Kurerte dette selv med canesten.


Det siste året har dette kommet tilbake.

Trekker tilbake forhud og vasker med rent vann, ikke med såpe. Har også nå prøvd canesten, uten særlig resultat. Du kan selvfølgelig ikke gå ut ifra at han har sex med noen andre fordi han har fått røde prikker på penis.


Penis kan bli infisert som hvilken annen kroppsdel, uavhengig av seksuell kontakt. Det finnes absolutt ikke noe større grunnlag for å mistenke utroskap i denne situasjonen, enn om hvis han ikke hadde hatt noe utslett. Varmeutslett ser ut som små bobler eller kviser under huden. Symptomer på soppinfeksjon hos menn er kløe og rødt utslett under forhuden på penis som også kan spre seg til lysken.


Første gang en opplever slike symptomer bør en kontakte legen for å få bekreftet diagnosen. Legen kan vurdere hva som er årsaken til soppinfeksjonen, for eksempel om den kan forårsakes av trang forhud. Kontakt lege innen ett-to døgn hvis barnet har væskende utslett eller dersom utslettet ikke viser tegn til bedring.


Hvordan kan jeg forebygge utslett ? Klarer du å styre unna stoffer du er allergisk mot, vil du ikke få utslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg