onsdag 10. juni 2015

Bambus ull barn salg

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Hold familien varm med ullklær i 1 ull - Bestill her på 1-2-3!


Salg opptil på Barneklær. Fri retur og gratis frakt over 4kr.

Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Gode priser og rask levering. Se vårt utvalg i nettbutikken! Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter. Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt.

I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull. Du kan finne rimelige barneklær i ull på salg , -gjerne utgåtte farger og modeller.


Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn. Vi fører kvalitetsmerker som Reima,Joha, Name It mm. Her finner du tilbud på f. Ullbody, ullbukse, ulltrøye, ullgenser eller heldress i ull til baby og barn. Du kan sortere søket ditt etter størrelse, pris og produsent slik at du lettere finner akkurat det du er ute etter.


Ull isolerer både mot varme og kulde, og kan like gjerne brukes under sommerhalvåret som under vinterhalvåret! Ullens temperaturregulerende evne gjør at barna unngår å bli klamme, noe som er spesielt gunstig for små barn som ikke alltid kan kle av og på seg selv etter hvert som temperaturen svinger under lek og fysisk aktivitet. Vi har et stort utvalg av babyklær og barneklær laget av bambus.


Klær i bambus har en rekke unike kvaliteter. Men best av alt er den fantastiske myke kvaliteten som føles som silke! Barn Ytterjakker Undertøy Sokker T-skjorter Gensere Shorts Bukser Ullundertøy Tilbehør Barn De små er de viktigste personene i livene våre, og vi i Tufte ønsker å være en trygg følgesvenn for dem gjennom hele barndommen. Barnas hus har stort utvalg av ull til dine små. Kjøp enkelt på nett i dag.


Devold produserer ull til baby, barn , junior, dame og herre.

Lunheim bambus heldress til barn er en myk og komfortabel dress med god stretch. Plagget er laget i et strikket materiale av bambusviskose, og er spesielt utviklet for helårsbruk. Bambusviskose er miljø- og klimavennlig. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Lilleba Ragnhild topp. Alt stoff som treffer huden er i bambus , slik at plagget også passer til de med sensetiv hud. Hust and Claire sine ull og bambus produkter holder seg like fine vask etter vask. Joha er Skandinavias største produsent av ullartikler, nattøy og undertøy til aktive barn , små som store.


Bedriften har mer enn års erfaring, og har idag egen produksjonsfabrikk i Ukraina med flere enn 3ansatte. Joha har eget lager i Tyskland og det er der de står for distribusjonen av Johas produkter. Om Pierre Robert Pierre Robert Group designer behagelige basisplagg av høy kvalitet for dame, herre og barn. Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo.


Alt i ull i både butikken og nettbutikken er nå satt ned. I nettbutikken miotrend. Variert utvalg i ullkvaliteter: Ulltøy kommer ikke i bare en kombinasjon, men mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg