torsdag 4. juni 2015

Bruktmarked på nett

Dette er Fretex sin gjenbruksbutikk på nett. De selger gjenbruksprodukter og Fretex redesign-produkter. Frøken dianas salonger Nettbutikk med vintage- og retroklær (og tilbehør) håndplukket fra rundt omkring i verden.


Bruktmarked på nett

Bruktmarked på nett. Har du boden full av utstyr du ikke bruker? Eller kunne du tenke deg å spare en slant på utstyrskjøpet? Hvitserk har opprettet et eget.


Med seg på laget har Fretex fått moteelskeren Kathrine Sørland. Kunder over hele landet får nå muligheten til å finne vintagegodbiter fra Fretex, deriblant klær fra motebevisste Kathrine Sørland. Reserver bodplass på telefonen, før kl.


Bruktmarked på nett

En bodplass koster 5kr for 2xm (6m2). Utstillere anbefales å møte opp mellom kl 07. Forsiden Vis annonser. Velkommen til bruktmarkedet her på foto. Skandinavias største nettsted for salg av brukt fotoutstyr.


Annonsene vises også på friflyt. Kjøp og selg brukte sykler og sykkelutstyr. Birkelunden Marke bruktmarked på Grünerløkka i Oslo. Det arrangeres og administreres av Kalora AS.


Bruktmarked på nett

Trykk på Søk i Gårdskart. Hvis gårds- og bruksnummer er ukjent, er det mulig å velge eiendommer i Kilden hvor driftssenter på landbrukseiendommer er markert. En link til Gårdskart vil da vises.


Gjennom år har vi opparbeidet en unik kompetanse på brukte pallereoler, grenreoler, småvarereoler og alle andre lagerreoler. Hos oss finner du virkelig mye innen litteratur, både nytt, gammelt og brukt med lave priser på både bøker og frakt. Søk i boksen til høyre for å finne ei spesiell bok, eller bruk menyen øverst. Sikker handel på nett. Vi er sertifisert av Trygg E-handel.


Din garanti for sikker netthandel. Her på norske-aviser. Det er både lokalaviser, regionaviser, riksaviser og rene nettaviser. Tips oss om du vet om andre online aviser som vi ikke har med.


KLOKKER Kjøp eksklusive klokker på nett med opptil rabatt på ordinære priser. Norges største totalleverandør av golfutstyr. Vi har levert klokker på nett til over 100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg