tirsdag 9. juni 2015

Røde flekker på beina

Røde flekker er røde flekker eller områder av huden som gjør en rød fargetone. Disse kan forekomme hvor som helst på kroppen, og det finnes en rekke grunner til at dette skjer. I den følgende artikkelen vil vi snakke om hva det betyr å ha røde flekker på bena (Pica pica og ikke), fordi de er født og hvordan bli kvitt dem.


Alle minst en gang i livet, men står overfor et slikt problem som utslett på kroppen. Og dette er ikke overraskende, siden årsakene til dette symptomet kan være farlig for kroppen. Prognosen for slike utslett er helt og holdent avhengig av årsaken til utseendet deres, scenen der de ble oppdaget, og de individuelle egenskapene til pasientens kropp.

Visse typer gir ru og større flekker på fremsiden av leggene. Keratosis pilaris: Vanlilgste årsak til røde og ru prikker på fremsiden av lårene og noen ganger legger. Atopisk ekseArvelig eksem som ofte rammer bena. Ses vanligst som kronisk og tilbakevendende kløende utslett på baksiden av knærne.


Meningokokkinfeksjon. Dette er - en livstruende tilstand som kan begynne med det faktum at etter 1-dager med rennende nese( eller uten) på beina og baken vises flekker , feber, patcher spredt seg til andre deler av kroppen. Utseendet på røde flekker på underkroppene, spesielt hvis de forårsaker ubehag, kløe, flake, inflame - en direkte indikasjon for øyeblikkelig legehjelp.


Blåmerker er misfarging som skyldes blødning i huden, oftest på grunn av skade. Noen får lett blåmerker.

Dette kan skyldes at karene i huden, eller bindevevet rundt karene, er blitt skjøre på grunn av høy alder eller som en følge av bruk av visse medisiner, særlig kortisonkremer eller kortisontabletter. Når neoplasmer åpnes, dannes et lite sår på de berørte områdene av kroppen. På et bestemt stadium av deres utvikling blir sårene dekket med en skorpe, som til slutt forsvinner. Etter ytterligere et par dager utvikler det seg et utslett på armene, beina og overkroppen. Utslettet består av prikker som er lyst røde , sammenflytende og med varierende form.


Skarlagensfeber: Først blir tunga rød med store prikker, ofte med et hvitt belegg i midten. Vanlig årsak til vedvarende skjellende utslett på leggene. Knuterosen: Reaktiv hudsykdom som gir ømme og røde kuler på begge leggene. Ledsages ofte av nedsatt allmenntilstand og feber. Også omtalt som aldersflekker.


Visse former for patologi kan føre til skade på negleplaten. Sykdommen manifesterer seg i en akutt form og har praktisk talt ingen innvirkning på pasientens tilstand. En alvorlig negativ påvirkning på kroppen er bare observert med ulike komplikasjoner av sykdomsforløpet. Endringer i pigmentering og hudstruktur skyldes allergi, stress, blodsirkulasjon og vaskulære abnormiteter, ubalansert ernæring. Kløende røde flekker forårsaker at en person stadig får riper på det berørte området.


Skraping kan komplisere situasjonen og føre til en mer alvorlig komplikasjon, for eksempel et åpent sår. I dette tilfellet øker risikoen for infeksjon. Brune flekker på beina kan skyldes av flere ulike faktorer: diabetes, solskader og aldring, for eksempel.


Prøv noen naturlig rettsmidler for brune flekker på beina forårsaket av solskader og aldring.

Hvis du har brune flekker fra en medisinsk tilstan på den annen side, må du snakke med legen din for de beste rådene. En person burde pass på dine måltider. Det har direkte påvirkning på vener og hud.


Ofte oppstår røde flekker på huden mot en overflate av overflødig vekt. For å forbedre den generelle tilstanden til huden, bør det være vanlig ta en kontrastdusj. For beina er også nyttige ba hvor temperaturen varierer dramatisk.


Ikke få lurer på hvordan det oppsto siden de ikke helt kan huske å ha slått seg. Elveblest som røde vabler i huden. Lichen planus som rød -lilla prikker i huden.


Hvis man får sterkt kløende utslett, og er hudfrisk fra før, vil man også vurdere skabb som klør mest om kvelden. Kortisonkremer har en generell kløestillende og lindrende effekt på en lang rekke tilstander, også de som er nevnt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg