mandag 8. juni 2015

Drikkelek for par

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Så skal dere se filmen, og alle skal ta en shot for hver gang postmann pat feil-girer.


TRO MEG, det er ikke få ganger i løpet av hver episode. Hvis du noen gang har vært på en fest der Postman Pat og ikke fotball vises på storskjerm , da har du mest sannsynlig vært vitne til en drikkelek. Selve handlingen går ut på å shot’e eller drikke en slurk øl hver gang Postman Pat bomgirer.


Trenger såååårt en ny drikkelek. Julen er her, og for å gjøre den ekstra interessant i år, har jeg slengt sammen en liten drikkelek. Som vi alle vet, skal ikke julen handle om alkohol, så denne drikkeleken baserer seg utelukkende på julebrus. Her er reglene: 3rd-party-bio.


Vestlandet og må gjennomgå nok en grå jul. Top buyers of tangera from around the world. Panjiva helps you fin evaluate and contact buyers of tangera Drikkelek.


Har dere halvannen time til gode på en lørdag (eller andre dager), og er i form for en drikkelek på ett eller annet voerspiel, er det her en drikkelek som nesten bare er morsom for gitarister og gitarinteresserte. Den eneste regelen som. Deretter tar man enten å spiller President med regel slik at Presidenten kan beordre arbeidere og bomser til å drikke samt at presidenten kan beordre bomsen ut (i -grader og snø ) for å hente øl. Det paret som sammenlagt har flest riktige svar, utkåres som vinner.


Heisann, er alltids noen som setter igang denne leken på fest og starter med utrolig kjedelige spørsmål. Leken kan gjerne deles opp, slik at f. Jeg pleier som regel og fyre opp de spørsmålene som folk helst vil stille, men tørr ikke før litt videre utover. I den anledning har vi lagd en kjempeavansert drikkelek til den rykende ferske og nokså sjarmerende animasjonsfilmen til Johnny Lawrence over her. Utfordring: ta en shot for hver referanse til geekfavoritter som Super Smash Bros, Transformers, The Matrix og Dragonball Z. Denne uken lanseres drikkelek -appen Børst.


Fadderstyrene i Bergen har valgt å ikke ta denne i bruk, selv om de har fått tilbud om å bruke den gratis. Dette mener prosjektleder i Lykkepromille, Ingvild Skjold-Thorkildsen, er en god avgjørelse. Du vet ikke hvilket monster du kan sette i gang gjennom press fra drikkeleker. Jeg vet ikke om jeg liker ting pakket, eller om jeg liker å egentlig kun eie 2-ting. Nei, I need it all, more is more.


Jeg var bare nødt til å vise dere denne trilla igjen, for nå ser den bedre ut enn noengang. I tillegg fant jeg bomull for et par uker siden, hoppet halvveis i ekstase før jeg puttet de tørt i en liten vase. Det er to standard spill jeg vanligvis spiller. La oss heller snakke om et par av britene som dukker opp. John Boyega fra Attack the Block gjør en sympatisk innsats som dronepilot, selv om den setninga kanskje høres litt selvmotsigende ut.


Stephen Fry som i rollen som britisk statsminister er som å se Stephen Fry i rollen som en britisk statsminister. MrsBtobe wrote: Jeg tror kanskje jeg ville byttet de spm som har med penger å gjøre mot noe mer generelt, som hvem er mest økonomisk for eks er jo ingen som har noe med hva dere tjener, hvor mye penger dere har i banken osv. Du er på et vorspiel og stemningen er litt kjip.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg