mandag 8. juni 2015

Sengekant sebra

Kjøp sengekant hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Med en sengekant inni ei sprinkelseng, vikles ikke barnets armer og bein inn i sprinklene.


Vi tilbyr sengekanter i økologisk bomull i flere ulike farger og mønstre. Sengekanter for sprinkelseng.

Sebra fører én sengekant i velur og én i quiltet utførelse. En fin sengekant i økologisk bomull fra Sebra. Med en myk sengekant på innsiden av sprinkelsengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem.


Deretter blir den om til en hyggelig lekekompis, som kan slenge seg på sengen eller brukes som sovekamerat. En heldekkende myk, stabil sengekant til sprinkelsengen. Sleepy Croc sengeslangen kan brukes både til kos og lek. Denne fester du på innsiden av sprinkelsengen så den barnet ditt ikke slår seg mot eller blir sittende fast mellom sprinklene.


Med denne Sebra -sengekanten blir dessuten sengen ekstra lun og god for den lille! Nydelig ensfarget grå sengekant med flott eksklusiv quiltet struktur.

Delikat sengekant fra Sebras Farm serie. Blågrå bakside og fint mønster på lys blå forside, kule bondegårdselementer. Barnet vil ikke få vondt når det presser hodet mot sprinklene med denne sengekanten.


Passer perfekt til Kiliseng og andre. En lekker sengekant som passer sprinkelsenger i standardmål 120x60cm. Denne sengekanten er 5cm tykk, og har et herlig moderne design. Rålekker sengekant med wildlife tema på enesiden og ensfarget på andre siden. Tykk og stødig sengekant gjør at barnet føler seg trygt, og ikke setter fast armer og ben mellom sprinklene i senga.


En dekkende og stabil beskyttelse til sprinkelsengen. Lun og god sengekant i en tøff, sennepsgul farge fra Sebra. Fordi den er fast i formen og. Den har ikke knytebånd. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Lillarosa bakside og fint mønster på lys rosa forside, søte figurer på hele sengekanten. Sebra er upartåede hovdyrarter i hesteslekten, Equus, i hestefamilien.


Størrelsen varierer fra ponni til liten hest.

Pelsen har gråhvit bunnfarge og mørke tverrstriper. Sebraen har en skulderhøyde på 125–1centimeter, og den har ståman og kurumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg