torsdag 4. juni 2015

Hekle babytøfler

Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Kjøp babytøfler hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Bryt så garnet og start igjen der hvor skaftet sluttet.

Fell nå for tåen og hekle hst og hopp over en maske og hekle hst og så hoppe. Dagens oppskrift: Babytøfler Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dette gjør du ved at du etter å ha heklet masker, snu, hekle så en lm og deretter halvstaver i hver maske helt til enden. Ved enden, snu, en lm så halvstaver i hver maske.


Bloggen Strikk og tøys skrives og strikkes av Siri. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker. Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå.

Prøver innimellom å hekle. Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring. Jeg har verdens snillest mann, voksne flotte barn,som igjen har gitt meg fantastiske barnebarn. Når du har heklet staver hopper du over en stav med at du hekler en stav i neste stav etter det.


Garn: Dobbelt Emilie babygarn. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Heklede babytøfler er fine barselgaver.


En blogg om garnbutikken, hverdagsliv, linker til strikkeoppskrifter. Hvor er de nuttede:-) dem vil jeg huske når der kommer en lille ny et sted i kredsen:-) Og skønt at få kigget i gemmerne - glæder mig til at se hvad du finder på. Vil du hekle et par tøfler?


Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tøfler til voksne og barn. Hekle en lm, fm i neste masker. Blir jo ferdig omtrent før en starter!


Alle babyer trenger booties, ja opp til flere, ja ganske mange faktisk hehe Må jo ha et par til hvert antrekk skal vites og med den tiden det tar å hekle de kan man virkelig hekle mange! DISCLAIMER: I DO NOT OWN THE AUDIO SONG- This is the instructions crochet baby shoes. I wish you success in your work.


Hope you understand.

Fortsett deretter med å hekle jm uten å brykte tråden fra det du heklet på. Bytt til annen farge, og hekle likt som over – men med lm denne gangen. Vil du ha flere haler, er det bare å hekle så mange du ønsker.


Enda flere babytøfler. Ei lita tulle ved navn Mie så dagens lys rundt påsketider, og hun fikk disse i fødselsgave av oss. Vi syntes hun trengte matchende vognvotter også for å holde seg varm på hendene ute på trilleturer, så da heklet jeg det også! Fest alle løse tråder.


Sy pupillen på øyet og sy øyet godt fast på tøffelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg