tirsdag 16. juni 2015

Taxfree værnes

Overnatting slik du vil har det! Gratis avbestilling! Hos Æra på innland finner du kvalitetsmerker for enhver lommebok. Når du registrerer deg til å motta nyhetsbrev fra taxfree.


Du kan forvente å motta én til tre e-poster i måneden. Fra Værnes kan du fly direkte til over destinasjoner i inn- og utland.

Se alle destinasjoner her. Registrer reisen din i. Duty Free, også kjent som taxfree , er butikker som selger avgift- og momsfrie varer. Travel Value er butikker som tilbyr lave priser for alle reisende, også innenlands.


Våre Duty Free butikker har alltid åpent, både ved avgang og ankomst så lenge det går et fly. Du finner våre butikker på Gardermoen, Værnes , Fleslan Sola og Kjevik. Taxfree -butikken har et stort utvalg av parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade.


Siden Norge ikke er medlem i EU, er det tillatt å selge taxfree -varer i forbindelse med alle internasjonale flyvninger, også ved ankomst.

Ved Trondheim lufthavn ligger Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. De betaler en omsetningsbasert leie til Avinor for butikklokalene ved utenlandsterminalen på Værnes. Det gir klingende mynt i kassa for Avinor. Welcome to Duty Free Information, your hub for information on all the duty free and luxury shopping available at the world’s leading airports.


Here you will find all the information you need for Trondheim Vaernes Airport Duty Free shopping. Du kan gjøre noen riktig gode vinkupp på taxfree hvis du skal fly ut eller kommer hjem til Trøndelag i sommer. Adressas vinekspert Ulf Dalheim har sjekket prisene på Værnes opp mot hva du må betale på Vinmonopolet. Utvalget på taxfree begynner å bli imponerende bra og bredt.


Holiday Taxfree samarbeider med flere ulike flyselskap, og du som reisende får muligheten til å forhåndsbestille taxfree til både avreisen og hjemreisen. Sjekk taxfree -prisene på flyplassen i forkant. Du kan sjekke prisene på flyet og på flyplassen før du drar av sted. Da kan du på forhånd sjekke prisene på de mest aktuelle varene. I Norge kan du sjekke på Duty-free.


Forhåndsbestill taxfree -varer. Bestill taxfree -varene hjemme i fred og ro til både ut- og hjemreisen. Varene leveres til flysetet og du handler til bedre priser enn på flyplassen. Klikk på linkene under for å se taxfree -tilbudet hos respektive flyselskaper, og spar opp til på shoppingen.


Taxfree - handelen på Gardermoen holder åpent hele døgnet så lenge det går fly.

Du kan også bestille varer på nett hvis du ønsker. På Værnes er det nå nærmere 4forskjellige viner å velge mellom. De samme vinene finnes også på Gardermoen, der man i tillegg har et enda større utvalg, totalt 6viner.


Om du vil bruke taxfree -kvoten din, så er det mange gode kjøp du kan gjøre på ut- eller innreise. Skal du på chartertur og flyr med Norwegian? Finn bestillingsdetaljene dine, og bestill setereservasjon eller ekstra bagasje her. Kjøp taxfree i Airshoppen og spar opptil ! Vi har flere enn 1. Nordens billigste taxfree priser – og vi leverer til flysetet!


Disse vinene lønner det seg aller mest å kjøpe taxfree. Ikke bare sparer du mye ved å kjøpe disse anbefalingene fra tax-free -hylla, men vinene er gode kjøp allerede på polet. Det vil si at tilbudet kan benyttes på lufthavnene i Oslo (Gardermoen), Bergen (Flesland), Trondheim ( Værnes ), Stavanger (Sola) og Kristiansand (Kjevik). Ja, når du skal benytte vinkvota på taxfree , er alkohol med til og med prosent alkohol regnet som vin, inkludert Baileys, Campari og en del annen likør.


Det er ingen hemmelighet at svært mange nordmenn kjøper Baileys på taxfree , som har vært på topplistene i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg