mandag 29. juni 2015

Slankehistorier med bilder

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Her er de samme bildene jeg har posta for lenge siden. Lykke til dere som har enda mye å gå ned! Hmm kanskje vi skulle hatt slankehistorier (med bilder for de som tør) på. Det motiverer meg mer enn noe annet.


Kona May Brit (45) har full oversikt over ektemannens slankehistorier. ADVARER OM STERKE BILDER FOR FAT HATERS! Det første bildet er fra 25.


Vær oppmerksom på bilder og personlige slankehistorier. Hun så bilder av seg selv og damen som stirret tilbake var slettes ikke den personen hun ville være. Fra sofagris til maraton på ett år. Ble tatt bilder av meg i dag, i badedrakt.


Blir litt spennende å se forandringen da. Ja, jeg vet akkurat hva du snakker om. Når jeg ser bilder av meg selv fra da jeg var på mitt tyngste synes jeg veldig veldig synd på meg selv på den tiden. Jeg smilte med munnen, men så deprimert ut i øynene.


Mye fordi at jeg var overvektig, men også mye for at jeg ikke gjorde noe for meg selv. I tillegg er det utbredt å lokke med premier eller bonus ved kjøp av produktet. På grunn av noen mandler. Som jeg tydeligvis ikke burde spise, for noen kunne fortelle meg at det var ganske mye kalorier i dem.


Det er noen uker siden det klikka for meg. Vis meg et menneske som. Jeg snakket med en dame i går, som har brukt Spis deg slank - opplegget og hadde gått ned det hun ønsket. Nå holdt hun det i sjakk med å fortsatt kjøpe brød derfra og passe litt på ris, pasta og poteter. Typiske kjennetegn for useriøse reklamer for slike slankeprodukter spiller gjerne på troverdighet i form av bilder av personer med dramatisk vektreduksjon, personlige slankehistorier fra.


Gjennom Pulsdiettens varierte tilbu kan du velge oppfølginggjennom netttjenesten. Sjekk ut mulighetene og gå ikke glipp av en GARANTERT personlig suksess. Du kommer i det beste selskap av tidligere toppidretsutøvere, utallige slankehistorier og fantastiske engasjerte kostveiledere.


Har ingen slankehistorier fra før i mitt årige liv. Gikk opp MASSE i vekt da jeg gikk gravid for år siden,. Utrolig motiverende lesing dette her ! SÅ mange kilo på tre uker ! Hvis eg klarer gå ned kilo,så kommer jeg i en del av buksene mine nemlig. Jeg trenger og jeg elsker å se bilder av jenter som digger seg selv, som elsker seg selv, som ikke får nok av seg selv.


Som er en motvekt til alt jeg får servert gjennom en dag som jeg ikke kan kjenne meg igjen i. Ikke bare tror jeg at jeg er noe, jeg vet det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg