mandag 1. juni 2015

Fotoknudsen ramme

Fremkall dine beste bilder og bevar minnene for fremtiden! Kort til enhver anledning. Enkle, doble eller tosidige kort. Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr.


Det er bare til å laste opp bilder, velge material, form og størrelse. Interiørproduktene har hver sitt unike design av kvalitet, som vil gi øyeblikkene dine et helt nytt løft. Aluminiumsplate og plexiglass kan henges utendørs. Denne kanten vil ikke bli med i det ferdige produktet, men er en indikator på produktets kuttekant. Du bør derfor sørge for at viktige detaljer, som ansikter og tekst, i bildet ikke ligger inni det røde området.


Chat med oss Du når oss raskere via chat. Kundesenteret er stengt mandag til fredag fra 11. Det første du må gjøre når du skal lage lerretsbilder er å velge favorittbilder du ønsker å bruke.


Hos fotoknudsen lager du veldig enkelt ditt personlige bilde på lerret. Dermed åpner du vårt designprogram, og laster opp bildefilen til programmet. Når det er gjort kan du leke deg med spesialeffekter og filter. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


På denne måten vil stoffet dekke alle kantene av lerretet. For at dette skal se pent ut fra alle vinkler når produktet henger på veggen, er det automatisk lagt opp til at bildet ditt skal strekkes rundt kanten på rammen. Området som kommer på siden av trerammen og litt inn på baksiden kalles brettekanten.


Knudsen er Norges største nettbutikk for fotoprodukter. Bestill bilder på plexiglass eller lerret på nett hos fotoknudsen. Lerret kan også bestilles med bilderamme om det er ønskelig.


Rammene finner du i sort og hvitt slik at de vil passe alle bilder. Lerret er et godt alternativ om du ser etter materiale som kan gi bildene dine et mer mykt og elegant preg. Med FotoKnudsen lager og bestiller du dine Fotobøker Fremkalle bilder Veggdekorasjon Fotokort Kopp med bilde Fotokalendere FotoKnudsen.


PC, nettbrett og mobil. Det gjør det enkelt for deg å lage bildeprodukter akkurat når og hvor du vil! Nye apper er også lansert.


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Nordens største utvalg av fotorammer. Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer ! Vi vet alltid hva som gjelder. I rammen til venstre, trykk på ‘Slipp et program eller en funksjon gjennom Windows-brannmuren’. Trykk ‘endre innstillinger’. Dersom du blir bedt om å oppgi et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller gir bekreftelse.


Du kan enkelt velge alle bildene i mappen ved å først klikke på et bilde slik at det får en blå ramme , og deretter trykke Ctrl-tasten og A-tasten samtidig på tastaturet. Da vil alle bildene i mappen bli merket med blå ramme. Fotoknudsen er størst i Norge på fotoprodukter og fototjenester på nettet. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi har mye flott på nille.


Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg