onsdag 10. juni 2015

Varmt i april

Ganske varmt i april – opp til grader. I april starter sommersesongens første reiser og varmen har funnet veien til Middelhavet og andre reisemål i Europa. Reiser du med barn, liker varme dårlig eller synes at norsk sommervarme rekker mer enn nok, bør du dra til et reisemål som har en temperatur på opp til grader i april.


Varmt i april

Den behagelige varmen er langt fra den eneste grunnen til å oppleve Mexico. Her finner du hvite strender med kokospalmer, korallrev med kjempebra snorkling, fine all inclusive-hotell og spennene mayabyer i jungelen. Hvor er det varmt i april ? Lengter du etter sol og stran men lurer på hvor det er best å reise i april ? Her har vi samlet flere populære reisemål i april og delt de inn etter temperatur.


Få hjelp til å velge reisemålet Skrevet av: Travelmarket Lurer du på hvor det er varmt i april ? I april begynner varmen å melde sin ankomst på mange av sommerreisemålene, og vi har laget en oversikt over aktuelle steder og tilhørende temperaturer, så du vet hva du har å forholde deg til når du skal planlegge charterreisen. Vi har funnet fram åtte destinasjoner som kan skilte med varmt og deilig vær i april. Lisboa er en perfekt destinasjon for livsnytere som liker å ta livet med ro, mens New Orleans kan skilte med varme temperaturer og et kulturliv du garantert ikke har sett maken til. Find ud af hvor du får flest soltimer og kommer længst for pengene med vores varmeguide.


Varmt i april

Resmål med över grader varmt i snitt dagtid under april , med en vattentemperatur på mellan och grader. Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! Her er de solrige og varme lande Skrevet af: Birgitte Oxlund.


Planlægger du en charterferie i april og vil du være sikker på solrige og lune, varme eller måske ligefrem tropiske temperaturer? I denne oversigt får du et overblik over de lande, hvor det er varmt i april. Ganska varmt i april – upp till grader. I april börjar sommarsäsongens första resor att gå och värmen har hittat till Medelhavet och andra resmål i Europa.


Varmt i april

Reser du med barn, har svårt för värme eller tycker att svensk sommarvärme räcker gott och väl, ska du åka till ett resmål som har en temperatur på upp till grader i. Nattefrost fra tirsdag 9. Gjennomsnittemperaturen var grader, eller grader over normalen. Høyeste temperatur var 18. Været i april : Uvanlig varmt og tørt. Månedstemperaturen lå grader over normalen.


April ble svært varm og tørr over hele landet. Vill du resa till ett varmt och solsäkert resmål i april ? I Värmeguiden får du tips på varma resmål i april som passar dig, oavsett om du gillar behaglig svensk sommarvärme eller föredrar rejäl värme över grader. Finn flere charterreiser til Bulgaria i mai. Og du kan stort sett være sikker på å få det varmt otg tørt – sommersesongen strekker seg nemlig fra begynnelsen av mai til slutten av september.


Var är det varmt i april ? Få hjälp med att välja resmål Skriven av: Travelmarket. Planerar du en charterresa i april och vill du vara säker på att du får soliga och ljumna, varma eller kanske tropiska temperaturer? I denna översikt får du en överblick över de länder var det är varmt i april.


Somrene kan være kvelende varme , og i august stenger mange restauranter og butikker mens romerne flykter til strendene. Våren og høsten er klimamessig den beste tiden å besøke Roma, men også når flest turister invaderer byen, og det er vanskeligst å få rimelige, sentrale hotellrom. I mars er det fortsatt behagelig varme på vinterens reisemål selv om de kanskje synger på siste verset, eller er på vei til å bli for varmt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg